Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της Τρίπολης

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης στις οδούς Καλαβρύτων, Αλ. Σούτσου, ΟΗΕ, Μουτζουροπούλου και Ναυπλίου αποφασίστηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Τυροβολά. Διακοπή κυκλοφορίας για την οποία ζητείται η συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης στις οδούς Καλαβρύτων, Αλ. Σούτσου, ΟΗΕ, Μουτζουροπούλου και Ναυπλίου αποφασίστηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Τυροβολά. Διακοπή κυκλοφορίας για την οποία ζητείται η συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και απαγόρευση στάθμευσης εκατέρωθεν της οδού Καλαβρύτων από τη διασταύρωση με την οδό Μίκη Θεοδωράκη έως οδό Παπαρηγοπούλου, από 23-11-2015 έως και 4-12-2015 κατά διασταύρωση με την τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και για τις ώρες από 07:00 έως 15:00, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης των δενδροστοιχιών των πεζοδρομίων και της νησίδας της οδού. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά και ανά μία λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται στην μία λωρίδα ανά κατεύθυνση στο τμήμα πού θα διακόπτεται η κυκλοφορία.
Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς Αλ. Σούτσου, ΟΗΕ, Μουτζουροπούλου και Ναυπλίου στην Δ.Κ. Τρίπολης, από 23-11-2015 έως και 4-12-2015 κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και για τις ώρες από 07:00 έως 15:00, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης των δενδροστοιχιών των πεζοδρομίων και της νησίδας της οδού. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά και ανά μία λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται στην μία λωρίδα ανά κατεύθυνση στο τμήμα που Θα διακόπτεται η κυκλοφορία. Οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεσθούν από το τμήμα ειδικών συνεργείων και συντήρησης πρασίνου του Δήμου Τρίπολης το οποίο και Θα είναι υπεύθυνο για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας καθώς και για την απαιτούμενη σήμανση.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Skiritida Run 2026 – Δηλώσεις

Το Skiritida Run επέστρεψε για το 2026, αποτελώντας μια διοργάνωση που συνδυάζει τον αθλητισμό, την επαφή με το φυσικό περιβάλλον και την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και φέτος στην περιοχή της Σκιρίτιδας, με επίκεντρο τις Κολλίνες, συγκεντρώνοντας αθλητές και επισκέπ

5ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης – 91 πληρώματα στις διαδρομές του Μαινάλου

Το 5ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης διεξάγεται στις 29 και...

Κομμάτια το Μνημείο Απαγχονισθέντων Ηρώων (φωτο drone)

Το Μνημείο των Απαγχονισθέντων στην Τρίπολη (γνωστό και ως...

6 συνολικά οι νεκροί σκύλοι απο φόλες στην Κερασίτσα

Σε σχετική ανακοίνωση στα social media η ομάδα "Φιλοζωοι Αρκαδιας" αναδεικνείουν ένα ακόμη πρόβλημα με την διαχείρηση των αδέσποτων ζώων και τις επανελημένες δηλητηριάσεις και καταγγέλουν την Δημοτική Αρχή Τζιούμη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για αποτυχία, ανεπαρκή πρόληψη και έλεγχο.