Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης στις οδούς Καλαβρύτων, Αλ. Σούτσου, ΟΗΕ, Μουτζουροπούλου και Ναυπλίου αποφασίστηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Τυροβολά. Διακοπή κυκλοφορίας για την οποία ζητείται η συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και απαγόρευση στάθμευσης εκατέρωθεν της οδού Καλαβρύτων από τη διασταύρωση με την οδό Μίκη Θεοδωράκη έως οδό Παπαρηγοπούλου, από 23-11-2015 έως και 4-12-2015 κατά διασταύρωση με την τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και για τις ώρες από 07:00 έως 15:00, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης των δενδροστοιχιών των πεζοδρομίων και της νησίδας της οδού. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά και ανά μία λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται στην μία λωρίδα ανά κατεύθυνση στο τμήμα πού θα διακόπτεται η κυκλοφορία.
Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς Αλ. Σούτσου, ΟΗΕ, Μουτζουροπούλου και Ναυπλίου στην Δ.Κ. Τρίπολης, από 23-11-2015 έως και 4-12-2015 κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και για τις ώρες από 07:00 έως 15:00, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης των δενδροστοιχιών των πεζοδρομίων και της νησίδας της οδού. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά και ανά μία λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται στην μία λωρίδα ανά κατεύθυνση στο τμήμα που Θα διακόπτεται η κυκλοφορία. Οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεσθούν από το τμήμα ειδικών συνεργείων και συντήρησης πρασίνου του Δήμου Τρίπολης το οποίο και Θα είναι υπεύθυνο για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας καθώς και για την απαιτούμενη σήμανση.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ν. Φαρμάκης: «Διεκδικούμε, με πράξεις και όχι με λόγια, νέα Πανεπιστημιακά Τμήματα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα»

Ν. Φαρμάκης: «Διεκδικούμε, με πράξεις και όχι με λόγια, νέα Πανεπιστημιακά Τμήματα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα»

Μάκαρης-Φαράντος:Τιμώντας την ιστορία της Δραμπάλας, παλεύουμε για το μέλλον της Μεγαλόπολης: Δεν θα αφήσουμε τον τόπο μας να ερημώσει

Μάκαρης-Φαράντος:Τιμώντας την ιστορία της Δραμπάλας, παλεύουμε για το μέλλον της Μεγαλόπολης: Δεν θα αφήσουμε τον τόπο μας να ερημώσει.

Π. Χρηστίδης: Φαρισαϊσμός οι δηλώσεις του πρωθυπουργού περί ασυμβίβαστου

Π. Χρηστίδης: Φαρισαϊσμός οι δηλώσεις του πρωθυπουργού περί ασυμβίβαστου «Θεωρώ ότι ο κ. Μητσοτάκης σήμερα ήταν εντελώς υποκριτικός στον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του κράτους, της κυβέρνησης και της Βουλής», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης

Πασχαλινές Ευχές Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου εύχεται σε όλους μια καλή Ανάσταση και υγεία. Το μήνυμα τους αναδεικνύει τη σημασία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς στην κοινωνία μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ