Ευχαριστήριο μήνυμα για τη γιορτή των εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας, ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους απ’ όλους τους Δήμους της Αρκαδίας, τους φίλους, τους εκπροσώπους τοπικών Συλλόγων και φορέων, και τους εκπροσώπους του κοινοβουλίου και της Αυτοδιοίκησης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με την παρουσία τους τίμησαν την ετήσια πολιτιστική μας εκδήλωση το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018.


Η εκδήλωση αυτή ήταν στην ουσία η ανταπόκριση στα μηνύματα και στα αιτήματα όλων των συναδέλφων για πιο άμεση επικοινωνία, γνωριμία, ανταλλαγή απόψεων σε κοινά θέματα και προβλήματα που αναφύονται στο εργασιακό μας περιβάλλον αλλά και στην ανάγκη δημιουργίας ενός κλίματος χαράς και εξωστρέφειας αντίδοτο στα προβλήματα και στις δυσκολίες της καθημερινότητας που βιώνουμε σαν άτομα και σαν κοινωνία.
Διαβεβαιώνουμε ότι αυτό ήταν η απαρχή και για άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, για τις οποίες και οι δικές σας προτάσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες.
Σταθεροί στους στόχους και στις διεκδικήσεις του Συλλόγου μας, που αποτελούν τη βάση και τους θεμελιώδεις σκοπούς της δημιουργίας του, ευελπιστούμε για ουσιαστική και διαρκή συνεργασία.
Μαζί ξεκινήσαμε -μαζί συνεχίζουμε.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia