Τρίπολη | Δικαίωση για τους πρώτους δημοτικούς εργαζόμενους για τα κομμένα επιδόματα και δώρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας ενημερώνει για τη θετική έκβαση της υπόθεσης που αφορά τα κομμένα επιδόματα και δώρα των πρώτων δημοτικών εργαζομένων.

Επιδόματα Δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και Αδείας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τη θετική έκδοση των δύο πρώτων αποφάσεων Ειρηνοδικείων σχετικά με τη διεκδίκηση των Επιδομάτων Δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και Αδείας, οι οποίες αφορούν σε τρεις συναδέλφους στο Δήμο Τρίπολης κατηγορίας Ι.Δ.Α.Χ. (υπάλληλοι με σχέση εργασίας Αορίστου χρόνου).

Επιπρόσθετα ο Δήμος Τρίπολης ήδη έχει λάβει την 650/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, με την οποία αποφασίσθηκε να μην ασκηθούν ένδικα μέσα κατά αυτής της απόφασης και αναμένουμε να πράξει το ίδιο και για τις επικείμενες αποφάσεις.

Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή για την απόφασή της να μην προβεί σε έφεση και πιστεύουμε ότι αυτό αποτελεί την απαρχή για τη δικαίωση όλων των υπαλλήλων σχετικά με την εν λόγω διεκδίκηση.

Καλούμε τις Δημοτικές αρχές και των άλλων Δήμων του Νομού μας να πράξουν αναλόγως.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               

MΑΡΙΝΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ                                  

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο