ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΕπιστημονική ημερίδα με θέμα "Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική" | Σάββατο 23...

Επιστημονική ημερίδα με θέμα “Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική” | Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας από το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ΓΝ Τρίπολης σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας.

Χαιρετισμός Συντονιστή Ημερίδας – Γ. Τζώρτζη ΣΓΠΧ, Διευθυντή Τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, ΓΝ Τρίπολης.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ΓΝ Τρίπολης σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική αρωγός στην άσκηση του Οδοντιατρικού και Ιατρικού λειτουργήματος – Νεότερα δεδομένα» το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι η διοργάνωση μιας ημερίδας υψηλού επιστημονικού επιπέδου με θεματολογία που αφορά και ενδιαφέρει όλους τους συναδέλφους οδοντιάτρους και ιατρούς με συναφείς ειδικότητες. Τα θέματα αφορούν όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και θα αναπτυχθούν από καταξιωμένους διεθνούς φήμης και κύρους Έλληνες ακαδημαϊκούς και κλινικούς επιστήμονες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας για τη συνεργασία και την συμβολή του στη δημιουργία ενός άρτια καταρτισμένου επιστημονικού προγράμματος και φυσικά τις εταιρείες που στηρίζουν την εκδήλωσή μας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης που έθεσαν την ημερίδα υπό την αιγίδα τους.

Καλούμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, όλους τους συναδέλφους οδοντιάτρους και ιατρούς, ακαδημαϊκούς και φοιτητές Οδοντιατρικής και Ιατρικής να τιμήσουν με την παρουσία τους την ημερίδα πιστεύοντας ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και επιστημονικών απαιτήσεών σας.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Ακολουθεί η πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας

{pdf=http://pna.gr/images/pdf/gnathoxirourgiki_programma.pdf|100%|800|google}

Μετάβαση στο περιεχόμενο