Διάλογος με τους φορείς της Τρίπολης, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της Τρίπολης, για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

Οκτωβρίου 18, 2015
Συνεχίζεται η επικοινωνία και ο διάλογος με τους φορείς της Τρίπολης, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της Τρίπολης, για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021.

Την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Τρίπολης, έγινε η δεύτερη συνάντηση με πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα της συνεργασίας, όσο και την πρόοδο για την κατάθεση της αίτησης στα τέλη Νοεμβρίου.

Από την μεριά της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος παρουσίασε τα βήματα της υποψηφιότητας για το επόμενο διάστημα και επανέλαβε πως η αίτηση της Τρίπολης – Αρκαδίας, με το σκεπτικό της επικαιροποίησης του Αρκαδισμού στην Ευρώπη του σήμερα, αποτελεί την πλέον καινοτόμα πρόταση.

Οι φορείς της πόλης δήλωσαν από την μεριά τους την υποστήριξη προς την υποψηφιότητα, ενώ ταυτόχρονα πρότειναν δράσεις και εκδηλώσεις που θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα.

Τέλος, συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες για την εκπαίδευση των εθελοντών που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

Τελευταία τροποποίηση στις 18 Οκτωβρίου 2015 %13:%Οκτ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia