Νέα συνάντηση στο Δημαρχείο της Τρίπολης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται η επικοινωνία και ο διάλογος με τους φορείς της Τρίπολης, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της Τρίπολης, για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021.

 

Την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Τρίπολης, έγινε η δεύτερη συνάντηση με πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα της συνεργασίας, όσο και την πρόοδο για την κατάθεση της αίτησης στα τέλη Νοεμβρίου.
Από την μεριά της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος παρουσίασε τα βήματα της υποψηφιότητας για το επόμενο διάστημα και επανέλαβε πως η αίτηση της Τρίπολης – Αρκαδίας, με το σκεπτικό της επικαιροποίησης του Αρκαδισμού στην Ευρώπη του σήμερα, αποτελεί την πλέον καινοτόμα πρόταση.
Οι φορείς της πόλης δήλωσαν από την μεριά τους την υποστήριξη προς την υποψηφιότητα, ενώ ταυτόχρονα πρότειναν δράσεις και εκδηλώσεις που θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα.
Τέλος, συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες για την εκπαίδευση των εθελοντών που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο