Για θέματα καθαριότητας, δολιοφθορές και προσωρινή έλλειψη υπαλλήλων στην καθαριότητα μίλησε ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου (video)

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου μίλησε για το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας. 

Ο κ. Παπαδημητρίου ζήτησε από τους δημότες να έχουν τοποθετήσει τα κλαδέματα τους και όσαογκώδη υλικά έχουν σε κατάλληλες σακούλες, πλησίον των κάδων, καθώς, για κάποιο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει έλλειψη υπαλλήλων στην καθαριότητα αλλά και μηχανημάτων, όπως είναι το σχετικό όχημα με "αρπάγη".

Ο κ. Παπαδημητρίου ζήτησε την σωστή τοποθέτηση (σπάσιμο – τύλιγμα) των χαρτοκιβωτίων και από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αναφέρθηκε στο κομμάτι της ανακύκλωσης, στο οποίο οι δημότες ανταποκρίνονται σε μικρά ποσοστά και έκανε έκκληση προς τους πολίτες να συμμετάσχουν σε μεγαλύτερο βαθμό προς αυτή την προσπάθεια.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε και στο θέμα του καθαρισμού οικοπέδου, ευχαριστώντας όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων που ανταποκρίθηκαν, προειδοποιώντας ότι στα πλαίσια του κανονισμού πρασίνου, που πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί, τα πρόστιμα σε όσους δεν ανταποκρίνονται θα είναι «τσουχτερά».

Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις πολλές φθορές και ζημιές που γίνονται στο Δήμο και εμπεριέχουν κινδύνους ακόμη και για τους πολίτες, καλώντας τους δημότες να επικοινωνούν με το αντίστοιχα τηλέφωνα και να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι παρατηρούνται φαινόμενα κλοπής σε καπάκια φρεατίων, σίδερα από σκάλες κ.α., τονίζοντας ότι σε αρκετές περιπτώσεις ο Δήμος πάσχει από ενημέρωση, καθώς δεν μπορεί να γνωρίζει αρκετά από τα ζητήματα που δημιουργούνται.

Ανακεφαλαιώνοντας, ο κ. Παπαδημητρίου ζήτησε από τους δημότες τη συνεργασία, την ενημέρωση και τη συμμετοχή του κόσμου σε ό,τι σχετίζεται με την καθημερινότητα, χαρακτηρίζοντας καλοπροαίρετη και την κριτική.


Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia