Κοπή πίτας για την «Νέα Τρίπολη» με ευθείες βολές Σμυρνιώτη κατά Παυλή (video – pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική παράταξη «Νέα Τρίπολη» το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αρκαδίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ULesFOjMOCQ” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Ο κ. Σμυρνιώτης στη διάρκεια της ομιλίας του άσκησε δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή Παυλή για όλα σχεδόν τα θέματα και για την πολιτική που ακολουθεί στην άσκηση της θητείας του ως Δήμαρχος.

Σκουπίδια, πάρκινγκ, κοινόχρηστοι χώροι, αναθέσεις, πολιτισμός, κοινωνική πολιτική, έργα σε χωριά αλλά και στην πόλη, ήταν τομείς για τους οποίους ο κ.Σμυρνιώτης κατηγόρησε τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή και τους συνεργάτες του για λάθη, παραλείψεις και πρακτικές που δεν πάνε την πόλη μπροστά αλλά την αφήνουν στη φτώχεια και στη μιζέρια.

Ποιον δουλεύει και ποιος του έδωσε το δικαίωμα  να παίζει με τις τύχες και τις ζωές των εργαζόμενων, των παιδιών και όλων αυτών που εξυπηρετούνται από τις δομές της ΚΕΔΗΤ

Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου που μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους. 

Ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε η Τρίπολη χρειάζεται άμεσα ένα σταθερό, ρεαλιστικό αναπτυξιακό πρόγραμμα που μόνο αυτοί μπορούν να προσφέρουν και να υλοποιήσουν και το απέδειξαν την τριετία που είχαν αναλάβει τον Δήμο, και όχι τα ψέματα του κ. Παυλή. 

{gallery}pita_smirnioti{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο