Αυτή η διοίκηση είναι αυστηρή σε ευαίσθητα θέματα που αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες. Με αφορμή, την αίτηση επαγγελματία, για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου δημιουργήθηκε ένταση στην συνεδρίαση, με τον Πρόεδρο κατόπιν συνεννοήσεως με τους συβούλους της παράταξης, να επιμένει στην αναβολή του θέματος και παραχώρηση του χώρου, εφ όσων ο επαγγελματίας αποσύρει το μόνιμο παραπέτασμα που έχει τοποθετήσει ο επαγγελματίας.  

Ο κύριος Κοσκινάς διαφώνησε και ζήτησε να παραχωρηθεί ο χώρος στον επαγγελματία με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, στην τοποθετησή του να τονίσει, ότι οι δημότες δεν έχουν μόνο απαιτήσεις απο τον Δήμο, έχουν και υποχρεώσεις.

Όσοι δεν σέβονται τους συνδημότες τους και παραβιάζουν τον νόμο, αυτή η διοίκηση θα είναι αυστηρή και ειδικά σε ευαίσθητα θέματα που αφορούν άτομα ΑΜΕΑ, τόνισε ο Πρόεδρος Γ. Θεοδωρακόπουλος

Θα φροντίσουμε να μην εμποδίζεται η διέλευση τους, θα είμαστε αυστηροί σε τόσο ευαίσθητα θέματα. Για να μην πετάτε πυροτεχνήματα για εντυπωσιασμούς, αν εσείς δεν θέλετε να σεβαστείτε τα άτομα με ειδικές ανάγκες που ζουν σε αυτή την πόλη και δυσκολεύονται στην διέλευση τους, κύριε Κοσκινά, δεν σας τιμά! Είπε στην τοποθέτηση του.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia