Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με εντάσεις και υπονοούμενα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με εντάσεις και υπονοούμενα

Τα αίματα άναψαν κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρα 24 Αυγούστου, με αφορμή τα αυξημένα τέλη που, όπως υποστηρίζουν επαγγελματίες του χώρου, φέτος πλήρωσαν για να συμμετάσχουν στο πανηγύρι της Τεγέας.

Όταν ξεκίνησε να μιλάει ο Δήμαρχος, άρχισε να φωνάζει ο Νώντας Κοράκης το γεγονός ότι πήρε το λόγο, χωρίς να τον ζητήσει, προκάλεσε αντίδραση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Τάσο Κακλαμάνο.

Αμέσως μετα τον έντονο διαπληκτισμό των δυο αντρών, ο πρόεδρος ζήτησε την διακοπή της συνεδρίασης

Το ζήτημα της ΚΕΔΗΤ για ακόμα μια φορά απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Μετά απο καταγγελία της Μαρίας Εικοσιδέκα, που προκάλεσε αντιδράσεις
«Ο ένας κοροϊδεύει τον άλλο στο θέμα της ΚΕΔΗΤ Βοά όλη η πόλη πως κάτι έχει γίνει. Κάτι ψάχνεται να καλύψετε, κάτι δεν σας βγαίνει και για αυτό τρενάρετε … Είναι ντροπή να ερχόμαστε εδώ πέρα μορφωμένοι άνθρωποι και να ακούμε δικαιολογίες. Λείπουν χρήματα. Οφείλετε να μας ενημερώσετε αν λείπουν χρήματα και να παραιτηθεί ο Πρόεδρος. Διάφοροι δικοί σας άνθρωποι τρέχουν από λογιστή σε λογιστή για να πάρουν εικονικά τιμολόγια για να καλύψουν δαπάνες της ΚΕΔΗΤ.»

Ο κ.Παυλής ζήτησε από την κα. Εικοσιδέκα, να προχωρήσει σε επίσημες καταγγελίες, αν έχει τα στοιχεία, για όσα λέει. «Δεν καλύπτω κανέναν» «αν προκύψουν ευθύνες, δεν θα καλύψουμε κανέναν …».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο