Ιανουαρίου 08, 2018

Τρία δωρεάν οχήματα παραχωρεί το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στον Δήμο Τρίπολης

Σε πρόσφατη συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης αποφάσισε ομόφωνα την δωρεάν παραχώρηση µε πλήρη κυριότητα, στον ∆ήµο Τρίπολης τριών οχηµάτων ...

α) φορτηγό µάρκας DAF 5.880 κυβικών,

β) λεωφορείο 32 θέσεων µάρκας RENAULT 6.174 κυβικών και

γ) διαξονικό γεωργικό ελκυστήρα µάρκας HURLIMANN (τρακτέρ),

µε την προϋπόθεση οι υπηρεσίες του ∆ήµου Τρίπολης να εξυπηρετούν την Υπηρεσία µας για τη µεταφορά χόρτων – κλαδιών από κλάδεµα των κηπουρών του Νοσοκοµείου, καθώς και ανάγκες που µπορούν να εξυπηρετούν οι υπηρεσίες της ∆ΕΥΑΤ, εκχιονισµό και καθαριότητα δρόµων από φύλλα, κάλυψη σε λακκούβες µε άσφαλτο κ.λ.π.

Είχαν προηγηθεί δύο επιστολές του Δήμου Τρίπολης µε τα υπ΄ αριθµ. Πρωτ. 11534/24-6-2016 και 30909/17-7-2017, με τις οποίες ο Δήμος ζητούσε από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο "να του παραχωρηθούν δωρεάν για τις ανάγκες του ∆ήµου Τρίπολης δυο φορτηγά αυτοκίνητα µε αριθµό κυκλοφορίας ΚΗΟ 9871 µάρκας DAF και ΚΥ 9582 µάρκας MERCEDES, ένα λεωφορείο µε αριθµό κυκλοφορίας ΚΗΟ 9875 µάρκας RENAULT 32 θέσεων καθώς και ένα γεωργικό ελκυστήρα µε αριθµό κυκλοφορίας 52458, τα οποία δεν χρησιµοποιούνται από τις υπηρεσίες µας για µεγάλο χρονικό διάστηµα.

Ο ∆ήµος Τρίπολης θα πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας- ασφάλειες-συντήρηση, διότι ο ∆ήµος βρίσκεται σε αναζήτηση για αγορά µεταχειρισµένων φορτηγών και λεωφορείου από το ελεύθερο εµπόριο για κάλυψη των αναγκών του.

Σε αντιστάθµιση των ανωτέρω ο ∆ήµος Τρίπολης θα καλύψει προς τη ∆.Ε.Υ.Α.Τ. το σύνολο των δαπανών που απαιτούνται για τη σύνδεση της υδροδότησης και αποχέτευσης της νέας πτέρυγας του Ψυχιατρικού Τµήµατος του Παναρκαδικού Νοσοκοµείου Τρίπολης.

Οι υπηρεσίες του ∆ήµου θα εξυπηρετούν τη µεταφορά χόρτων – κλαδιών από κλάδεµα των κηπουρών του Νοσοκοµείου, καθώς και ανάγκες που µπορούν να εξυπηρετήσουν οι υπηρεσίες της ∆.Ε.Υ.Α.Τ."

Η απόφαση του Νοσοκομείου λήφθηκε "με βάση το έγγραφο του γραφείου Επιστασίας του Ψ.Ν.Τ., την περάτωση της απογραφής του υλικού του Ψυχιατρείου και την µη ύπαρξη οδηγών από το 2014 µε την
µετακίνησή τους στο ΕΚΑΒ, τα αυτοκίνητα βρίσκονται ακινητοποιηµένα στον ελεύθερο χώρο (parking) του Ψυχιατρείου από το 2014 να σκουριάζουν και να απαξιώνονται.Επίσης δεν καλύπτουν κάποια υπηρεσιακή ανάγκη σήµερα και δεν διαφαίνεται να καλύπτουν στο µέλλον, σύµφωνα µε τα σηµερινά δεδοµένα."
Επιπλέον, ο ∆ήµος Τρίπολης ως αντιστάθµιση κάλυψε προς την ∆.Ε.Υ.Α.Τ. το σύνολο των δαπανών που απαιτούντο για την σύνδεση της υδροδότησης και αποχέτευσης της νέας πτέρυγας του Ψυχιατρικού Τµήµατος του Γ.Π.Ν. Τρίπολης ποσού είκοσι έξι χιλιάδες διακόσια οκτώ ευρώ (26.208,43€).

Επίσης οι υπηρεσίες του ∆ήµου Τρίπολης θα εξυπηρετούν τη µεταφορά χόρτων – κλαδιών από κλάδεµα των κηπουρών του Νοσοκοµείου, καθώς και ανάγκες που µπορούν να εξυπηρετούν οι υπηρεσίες της ∆ΕΥΑΤ, εκχιονισµό και καθαριότητα δρόµων από φύλλα κ.λ.π.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia