Κώστας Τζιούμης: Ο κ. Παυλής δεν χρειάζεται να ανησυχεί διότι έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο του χειρότερου Δημάρχου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη Αύριο” Κώστας Τζιούμης σε συνέντευξη του που αφορούσε το τελευταίο ΔΣ ανέφερε ότι «ο προϋπολογισμός είναι η κορυφαία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπως και το τεχνικό πρόγραμμα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Gy880hONzXs” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen ]

 Οι κρατικές πηγές χρηματοδότησης έχουν μειωθεί σημαντικά. Είναι ένας προϋπολογισμός που προσπαθεί να διαχειριστεί τη φτώχεια και την έλλειψη χρημάτων που έχουμε ως Δήμος Τρίπολης. Δεν βλέπουμε πουθενά νέες πηγές χρηματοδότησης. Βλέπουμε γύρω μας άλλους δήμους να εξασφαλίζουν χρήματα και να λειτουργούν τους δήμους τους, ξεφεύγοντας από τη διαχείριση της φτώχειας.

Το έργο που έχει γίνει στα χωριά, είναι «0» κι αυτό αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό.

Όλα μηδέν και στις μελέτες. Αυτό χαρακτηρίζει το έργο που έχει κάνει η δημοτική αρχή.

Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στην απόφαση που αφορά στην Κανονιστική η οποία ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του τελευταίου ΔΣ, σχετικά με ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι πρέπει να σταματήσει η αναρχία που υπάρχει στους πεζοδρόμους και στις πλατείες».

Μεταξύ άλλων είπε πως ο κ. Παυλής δεν χρειάζεται να ανησυχεί διότι έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο του χειρότερου Δημάρχου, ενώ πρόσθεσε το αν έχουν γίνει έργα ή οχι τα τελευταία 15 χρόνια αυτό μπορούν να το κρίνουν καλύτερα οι πολίτες.

Ας σταματήσουν επιτέλους οι σπατάλες και ας ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της Τρίπολης, ώστε να μην κινδυνεύουν οι μαθητές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο