Η κακοκαιρία που έχει πλήξει τη χώρα στο Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης

H συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης ξεκίνησε με αναφορές στην κακοκαιρία που έχει πλήξει τη χώρα και συγκεκριμένα την Δυτική Αττική.

Ο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, εξέφρασε την οδύνη του για τα θύματα και τους αγνοούμενους της Δυτικής Αττικής από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Στη συνέχεια ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Ταλούμης είπε ότι από αύριο το πρωί να καθαριστούν όσα καλύτερα γίνεται τα ρέματα καθώς η Αρκαδία θα είναι στο επίκεντρο την Παρασκευή, όπως αναφέρουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις.

Ο κ. Τζιούμης πρότεινε δε να διεξαχθεί ειδική συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, ιδιαίτερα πλημμυρών, προκειμένου ο Δήμος Τρίπολης να προετοιμαστεί καλύτερα για το μέλλον.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής είπε: Οι καιρικές συνθήκες έχουν αλλάξει, θα βλέπουμε τέτοιες καταστροφές. κανένας δεν έλαβε σοβαρά υπόψη του κατά το παρελθόν την “οργή της φύσης”, είτε πολεοδομικά είτε ως προς τη δημιουργία υποδομών αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων στην Ελλάδα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο