Αυγούστου 11, 2015

Ο Δήμαρχος κ.Παυλής αναφέρθηκε στο θέμα της ΚΕΔΗΤ αλλα και στο Καραμελόσπιτο.

Σε ενημέρωση αναφορικά με την ΚΕΔΗΤ και τον έλεγχο που γίνεται από ορκωτούς λογιστές ενημέρωσε το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης και εξήγησε ότι ο λογιστής της ΚΕΔΗΤ ολοκλήρωσε το έργο του, αλλά έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες και ο ορκωτός λογιστής που κάνει έλεγχο συνολικά στην διαχείριση της επιχείρησης.

 

 

 

Ο κ.Παυλής όπως τόνισε και ο ίδιος είχε δεσμευτεί να ενημερώσει το συμβούλιο αναφορικά με τον έλεγχο που γίνετα, κάτι όμως που αναβάλλεται για επόμενο συμβούλιο, προκειμένου να δοθεί μια συνολική εικόνα.

Ο  Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με το Καραμελόσπιτο : «Για το απογευματινό Καραμελόσπιτο, επειδή αρέσκονται να βγαίνουν κάποιοι και να λένε ιστορίες στα blogs, θέλω να πω ότι το συγκεκριμένο κτήριο έχει μία αδειοδότηση, δεν έχει δύο. Απαγορεύεται στον ίδιο χώρο να υπάρχει λειτουργία δύο σταθμών και εδώ ενέχεται ο κίνδυνος να ζητηθούν τα χρήματα όλων των προηγουμένων χρόνων πίσω. Θα γίνει έλεγχος στην Τρίπολη και για άλλες 40 περιπτώσεις, ανά την Ελλάδα. 

- www.kalimera-arkadia.gr

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 14:01

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia