Ο Δήμαρχος κ.Παυλής αναφέρθηκε στο θέμα της ΚΕΔΗΤ αλλα και στο Καραμελόσπιτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ενημέρωση αναφορικά με την ΚΕΔΗΤ και τον έλεγχο που γίνεται από ορκωτούς λογιστές ενημέρωσε το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης και εξήγησε ότι ο λογιστής της ΚΕΔΗΤ ολοκλήρωσε το έργο του, αλλά έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες και ο ορκωτός λογιστής που κάνει έλεγχο συνολικά στην διαχείριση της επιχείρησης.

 

 

 

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/LgN9CiY1sCc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο κ.Παυλής όπως τόνισε και ο ίδιος είχε δεσμευτεί να ενημερώσει το συμβούλιο αναφορικά με τον έλεγχο που γίνετα, κάτι όμως που αναβάλλεται για επόμενο συμβούλιο, προκειμένου να δοθεί μια συνολική εικόνα.

Ο  Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με το Καραμελόσπιτο : «Για το απογευματινό Καραμελόσπιτο, επειδή αρέσκονται να βγαίνουν κάποιοι και να λένε ιστορίες στα blogs, θέλω να πω ότι το συγκεκριμένο κτήριο έχει μία αδειοδότηση, δεν έχει δύο. Απαγορεύεται στον ίδιο χώρο να υπάρχει λειτουργία δύο σταθμών και εδώ ενέχεται ο κίνδυνος να ζητηθούν τα χρήματα όλων των προηγουμένων χρόνων πίσω. Θα γίνει έλεγχος στην Τρίπολη και για άλλες 40 περιπτώσεις, ανά την Ελλάδα. 

– www.kalimera-arkadia.gr

 
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο