Απολογισμός και νέοι στόχοι για την «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση στελεχών και φίλων της παράταξης «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά», πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι 12/11/2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Αρτεμισίου Αρκαδίας.  

Στόχος της συνάντησης, ο απολογισμός του μέχρι στιγμής έργου της δημοτικής αρχής, η ενημέρωση των στελεχών και όλων των παρευρισκόμενων σε θέματα που αφορούν το δήμο αλλά και στην οργάνωση και οριοθέτηση στόχων για την επόμενη διετία.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, αρχίζοντας την ομιλία του, ενημέρωσε τα στελέχη της παράταξης για τις μελέτες που έχουν πλέον ολοκληρωθεί από το Δήμο Τρίπολης και είναι ώριμες να υλοποιηθούν μέσα στο νέο έτος αλλά και μέχρι το 2019, ενώ επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου Τρίπολης, καθώς δεν υπήρχε καμία μελέτη προς άμεση υλοποίηση, από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Σημαντική ήταν η πληροφόρηση, ότι ήδη έχουν εξασφαλιστεί μεγάλα χρηματικά ποσά για σημαντικά έργα στο Δήμου Τρίπολης, με κάποια από αυτά να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, γεγονός που δίνει αισιοδοξία για την λύση πολλών προβλημάτων.

Μετά την ομιλία του Δημήτρη Παυλή, την δική τους τοποθέτηση έκαναν, οι αντιδήμαρχοι δίνοντας διευκρινήσεις σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, αλλά και άλλα στελέχη της παράταξης σχετικά με το έργο που γίνεται ή πρέπει να γίνει, στον τομέα που τους αφορά. 

Αρκετές παρουσίες από τοπικά συμβούλια χωριών ανθρώπων που έχουν εκλεγεί με συνδυασμούς άλλων δημοτικών παρατάξεων.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το γεύμα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, όπου και δόθηκε το ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η παράταξη «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» θα δώσει δυναμικά το παρών στις δημοτικές εκλογές του 2019, για την διεκδίκηση του Δήμου Τρίπολης.

{gallery}parataksi_paylis{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο