Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Σέχι(pics-video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας Τριπόλεως, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/0ezploqaKRk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία σήμερα, Κυριακή 29 Οκτωβρίου με βασική αιτία την τοποθέτηση τεσσάρων κεραιών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται σε ταράτσα κτιρίου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και σύμφωνα με την επιτροπή κατοίκων, εκπέμπουν ραδιομαγνητικά κύματα μεγάλης έντασης, προκαλώντας προβλήματα  στην υγεία των παιδιών τους και των κατοίκων της περιοχής.

Πρόσφατα έγιναν κάποιες μετρήσεις από τον Δημόκριτο και παρουσίασαν πως οι κεραίες δεν είναι βλαβερές παρόλα αυτά οι κάτοικοι θεωρούν ότι οι κεραίες είναι επικίνδυνες για την περιοχή και πως οι μετρήσεις που έγιναν ήταν “στημένες”.

Ο κ. Κούλης Κανέλλος Μέλος της Επιτροπής των κατοίκων του Σέχι αναφέρθηκε στα όσα έχει κάνει η επιτροπή για το συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας χαρακτηριστικά:”Μας εμπαίζουν,μας κοροϊδεύουν σαν να είμαστε μικρά παιδιά”.Επίσης ο κ. Κούλης εκ μέρους όλων των κατοίκων διαμαρτυρήθηκε για την απουσία των δημοτικών συμβούλων λέγοντας”Δεν ήρθε κανείς,θα έρθουν μόνο αν γίνει κάποιος γάμος,για μάσα και προεκλογικά για ψήφους”.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Καλοπίσης ,ο οποίος τόνισε ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι μετρήσεις αλλά να απομακρυνθούν οι κεραίες από την περιοχή.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις που θα κάνουν για να απομακρυνθούν οι κεραίες και όπως είπε  έχουν συγκεντρώσει 250 υπογραφές ,έχουν την άδεια και όσα άλλα στοιχεία τους είχε ζητήσει ο εισαγγελέας και θα προχωρήσουν ώστε ο εισαγγελέας να επιληφθεί του θέματος.Ακόμα επεσήμανε πως θα κάνουν σύμβαση για να γίνουν μετρήσεις με τον δικό μας πανεπιστήμιο και τότε θα γίνει ξεκάθαρο αν οι κεραίες έχουν μεγάλη ακτινοβολία ή όχι.

Παρών στην διαμαρτυρία ήταν ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα”,κ. Νίκος Τσιαμούλος ο οποίος ανέφερε πως είναι στο πλευρό των κατοίκων και πρότεινε ο Δήμος Τρίπολης να μην επιτρέψει στις εταιρείες να κάνουν χωροθέτηση δημοτικών χώρων και ότι αυτό θα έχει κάποιο αποτέλεσμα.

{gallery}diamartyria gia keraies{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο