Μανιάτης:”Στόχος να ξανακάνουμε πρωταγωνίστρια στο πολιτικό σκηνικό της χώρας την Δημοκρατική Παράταξη”(pics-video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Τρίπολη και στην Μεγαλόπολη βρέθηκε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης,σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/dy5EHGyLt8M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ύστερα από την επίσκεψη του κ. Μανιάτη στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης επισκέφθηκε την Τρίπολη και λίγο μετά τις 17:00 συνάντηση είχε με τον Δήμαρχο Τρίπολης,Δημήτρη Παυλή όπου έλαβε την πλήρη στήριξη της δημοτικής αρχής.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης ανέπτυξαν μια συζήτηση που αφορούσε θέματα της Αυτοδιοίκησης καθώς σκοπός είναι να επιτευχθεί κάθε στόχος αλλά παράλληλα να μπορούμε μετά τις εκλογές να είμαστε όλοι ωφέλιμοι σε αυτή την χώρα.

Τον λόγο πήρε έπειτα ο κ. Μανιάτης ο οποίος διευκρίνισε πως βρέθηκε στην Τρίπολη και για να συζητήσουν για την υποψηφιότητα του αλλά και για την αυριανή μέρα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.”Με τον δήμαρχο μας ενώνουν πολλοί κοινοί αγώνες και πολλές προοπτικές” υπογράμμισε. Ωστόσο ανέφερε πως αυτό που έχει σημασία είναι να αναδείξουν τον σπουδαίο ρόλο της Αυτοδιοίκησης σε μια άλλη Ελλάδα που ξεπερνά την κρίση και ταυτόχρονα ως παράταξη στοχεύουν στο να μεγαλώσουν,να δυναμώσουν και να γίνουν η κυρίαρχη δύναμη στο προοδευτικό στερέωμα της χώρας.”Στόχος μου να κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις μεθεπόμενες εκλογές,να ξανακάνουμε πρωταγωνίστρια στο πολιτικό σκηνικό της χώρας την  μεγάλη Δημοκρατική παράταξη και στην πραγματικότητα να διαμορφώσουμε την Ελλάδα που ξεπερνά την κρίση και τα μνημόνια από την Ελλάδα της κατανάλωσης να περάσουμε στην Ελλάδα της παραγωγής νέου πλούτου και νέων θέσεων εργασίας”,τόνισε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο κ. Μανιάτης τα πολύ θετικά μηνύματα που λαμβάνει από τους Πελοποννήσιους και τόνισε πως προσμονή του είναι στην Πελοπόννησο να έχει την πρωτιά σε όλες τις περιοχές.

Τέλος επεσήμανε πως η Ελλάδα μπορεί να γίνει το παραγωγικό πρότυπο του Ευρωπαϊκού Νότου και ειδικά η Πελοπόννησος μπορεί να γίνει μια κορυφαία Ευρωπαϊκή Περιφέρεια που να σηματοδοτήσει σε ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης που θα αξιοποιεί όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα,του τουρισμού και της ενέργειας.

{gallery}episkepsh maniath se paylh{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Τρίπολης | Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων...

Πιθανές διακοπές ύδρευσης στους οικισμούς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Λόγω της προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ την...

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα από την 1η Μαΐου – Πώς θα λειτουργήσει

Από την 1η Μαΐου ενεργοποιούνται τα τέλη κυκλοφορίας με τον...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο