Ενημερωτική Εκδήλωση για την παρουσίαση του 1ου Κύκλου Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών

Η υποχρεωτικότητα στη Διαμεσολάβηση, Τραπεζική (Κόκκινα Δάνεια) και Σχολική Διαμεσολάβηση και το χαμηλό κόστος της εκπαίδευσης, τα βασικά θέματα της εκδήλωσης.

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης* ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ», διοργανώνει, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα ενημερωτική εκδήλωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη)

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες του 1ου κύκλου βασικής εκπαίδευσης καθώς και άλλα βασικά θέματα όπως:

α. Η ευνοϊκή νομοθετική συγκυρία και το χαμηλό κόστος του 1ου κύκλου της εκπαίδευσης του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ.

β. Η επικείμενη υποχρεωτικότητα της Διαμεσολάβησης σε πλειάδα δικονομικών διαδικασιών

γ. Ενημέρωση για επιμέρους εκπαιδεύσεις, όπως η Τραπεζική (Κόκκινα Δάνεια), η Διαμεσολάβηση που σχετίζεται με Οικογενειακά θέματα (διατροφή, επιμέλεια) και η  Σχολική Διαμεσολάβηση.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του ΙΝ. ΚΑ.Δ.Τ. και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως  κ. Δημήτριος Κωστόγιαννης και ο Αντιπρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Συλλόγων και Σωματείων της Αρκαδίας.

Την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα κάνει η κα. Βασιλική Παπαδημητρίου, Δικηγόρος LLM., Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Μέλος του Μητρώου Συντονιστών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους στους εισηγητές.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για τα κοινό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του  ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ 2710 227141 (εσωτ.6)

* Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, ιδρυτές της οποίας είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο