Σμυρνιώτης:”Η Δημοτική Αρχή να μην αντιμετωπίζει τα πράγματα με ερασιτεχνισμό” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας , Γιάννης Σμυρνιώτης όπου αναφέρθηκε στο τριήμερο των εκδηλώσεων για την Άλωση της Τριπολιτσάς,στη “Νύχτα Shock Price” και το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του 2017.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/HSDHvexvseI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι που όπως είπε χαρακτηριστικά:”Το πολιτιστικό καλοκαίρι δεν υπήρξε εκτός της συναυλίας του  Προέδρου της ΕΡΤ και ακυρώθηκε το 80% των εκδηλώσεων”.

Στην συνέχεια σχολίασε την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας ή Νύχτας Sock Price τονίζοντας πως φάνηκε πως ήταν κάτι που επιθυμούσε ο κόσμος παρόλα αυτά το κόστος της ξεπέρασε τις 17.000 ευρώ σε αντίθεση με άλλες πόλεις που δεν άγγιξαν ούτε το μισό του ποσού παρόλο που είχαν περισσότερο πληθυσμό.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον εορτασμό της 196ης Επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς για την οποία ο Δήμος Τρίπολης ξόδεψε 74.000. Επιχειρήθηκε μια φιλόδοξη αναπαράσταση της Άλωσης με ένα χορόδραμα όμως πάλι η Δημοτική αρχή έχει εμμονή με συγκεκριμένες εταιρείες και ανθρώπους και δεν δόθηκε το αναμενόμενο αποτέλεσμα τόνισε ο κ. Σμυρνιώτης.

Κλείνοντας επειδή έγιναν συγκρίσεις στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με εκδηλώσεις του 2011-12-13  με τις οποίες δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανέφερε χαρακτηριστικά:” Πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει η Δημοτική Αρχή να μην αντιμετωπίζει τα πράγματα με ερασιτεχνισμό γιατί δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο