Αυγούστου 11, 2017

Δημοτικό Συμβούλιο: Ο ΠΕΣΔΑ, η προσφυγή και οι εντάσεις.... (video)

Ένταση και μια αποχώρηση έφερε η συζήτηση για την προσφυγή του Δήμου Τρίπολης κατά του ΠΕΣΔΑ.

Πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Αρχή έφερε ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση της προσφυγής του Δήμου - μαζί με μερικούς ακόμα Δήμους - κατά του ΠΕΣΔΑ.Αρχικά ο κ.Σμυρνιώτης παιρνοντας τον λόγο ανέφερε: "Βαράτε στον γάμο του καραγκιόζη. Αυτοί είναι ερασιτεχνισμοί. Με τον τρόπο που χειρίζεστε το θέμα, θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων".Στη συνέχεια ο κ.Τζιούμης ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα και να έρθει πάλι σε επόμενη συνεδρίαση εντός ημερησίας διάταξης. "Μας λέτε πως ο Δήμος θα καταθέσει προσφυγη για τον ΠΕΣΔΑ αλλά ακόμα δεν μας έχετε πει ποιος είναι ο σχεδιασμός του Δήμου για τα σκκουπίδια. Ο κ.Παυλής τον έφερε μια φορά στο συμβούλιο, αλλά δεν μας τον είπε ποτέ και πήρε πίσω το θέμα. Πείτε μας ποιο είναι το σχέδιο σας. Όχι άλλες σκιες", ανέφερε.Την ένταση στην αίθουσα πυροδότησε ακόμα περισσότερο η τοποθέτηση του κ.Νικολάου ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων, πως όποιες εγκαταστάσεις κι αν φτιάξουν οι Δήμοι μετά θα πάνε «προίκα» στην ΤΕΡΝΑ, μια δήλωση που προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Δήμαρχου Τρίπολης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση.


Ο κ. Τζιούμης εφόσον δεν έγινε δεκτό το αίτημα του για την απόσυρση του θέματος, αποχώρησε από την αίθουσα μαζί με τα μέλη της παράταξης του ζητώντας να καταγραφούν ως απόντες στην συζήτηση επί του θέματος αυτού.

 

Το θέμα εγκρίθηκε τελικά κατά πλειοψηφία με τον  κ. Τζιούμη να θέτει θέμα πλειοψηφίας, ζητώντας από τον πρόεδρο να ελέγξει, αν συμπληρώνει τις 21 ψήφους που απατούνται για θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 10:20

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia