Κακλαμάνος: Yπάρχει μια εμμονή από τη μεριά της αντιπολίτευσης πάνω στο θέμα της ΚΕΔΗΤ

Είναι γεγονός ότι υπάρχει μια εμμονή από τη μεριά της αντιπολίτευσης πάνω στο θέμα της ΚΕΔΗΤ και εγώ ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που εννοείται ότι είμαι Πρόεδρος όλων των συναδέλφων μου, προσπαθώ να βαστήξω κάποιες αποστάσεις ώστε να μην θεωρηθεί ότι κάποιος αδικείται.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είναι γεγονός ότι υπάρχει μια εμμονή από τη μεριά της αντιπολίτευσης πάνω στο θέμα της ΚΕΔΗΤ και εγώ ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που εννοείται ότι είμαι Πρόεδρος όλων των συναδέλφων μου, προσπαθώ να βαστήξω κάποιες αποστάσεις ώστε να μην θεωρηθεί ότι κάποιος αδικείται.

 

 

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/40s67lj-SZs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Έχει ληφθεί μια απόφαση για να μπούνε ορκωτοί λογιστές και όπως γνωρίζετε έχει γίνει ήδη και επιλογή, εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η εταιρεία ορκωτών λογιστών που θα αναλάβει. Θεωρεί σωστό και σκόπιμο ο Δήμαρχος ότι αφού θα μπει μια εταιρεία η οποία θα κάνει ενδελεχή έλεγχο, δεν είναι σωστό να βγαίνει κάποιος και να προσπαθεί είτε να δικαιολογήσει, είτε να επαινέσει και να προκαταλάβει κάποιες αποφάσεις που θα πάρει κάποιο ορκωτό όργανο.

 

Για αυτό λοιπόν και δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή απαντήσεις στα ερωτήματα του συνόλου της αντιπολίτευσης αφού σε λίγες μέρες θα έχουμε επίσημα στοιχεία για το θέμα της ΚΕΔΗΤ.

 

Εάν πει κάτι ο Δήμαρχος θα μπορούσε νε ειπωθεί ότι προσπαθεί ενδεχομένως να δικαιολογήσει την ΚΕΔΗΤ, εάν πει κάτι καταγγελτικό θα πουν οι συνάδελφοι της ΚΕΔΗΤ ότι προσπαθεί ο Δήμαρχος να τους προκαταλάβει. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι σωστά ο Δήμαρχος δεν απαντάει αυτή τη στιγμή αφού σε λίγες μέρες θα έχουμε μια επίσημη απάντηση.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χρυσό μετάλλιο και σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του ΕΟΣ Τρίπολης στο 4ο Κύπελλο Ελλάδας Αναρρίχησης Βράχου

Την Κυριακή 31 Μαίου πραγματοποιήθηκε στο Λεωνίδιο ο 1ος αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας Αναρρίχησης Βράχου για το 2026, στον οποίο συμμετείχαν 84 αθλητές από 10 σωματεία από όλη τη χώρα

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης – Υπογράφτηκε η σύμβαση από την ΚΤΥΠ Α.Ε.

lia Forum 2026 – Σε τρεις ημέρες ανοίγει τις πόρτες του το αναπτυξιακό συνέδριο της Ηλείας

Το Ilia Forum 2026, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Ιουνίου στο Πύργο Ηλείας, θα συγκεντρώσει κορυφαίους ομιλητές και εκπροσώπους της πολιτικής, επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, εστιάζοντας στην επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την καινοτομία και τον πολιτισμό. Με δωρεάν συμμετοχή και διαδικτυακή παρακολούθηση, το συνέδριο φιλοδοξεί να γίνει μία σημαντική πλατφόρμα διαλόγου για το μέλλον της περιοχής, καλύπτοντας επτά θεματικές ενότητες που αφορούν την ανάπτυξη της Ηλείας.

Νέα έργα 3,7 εκατ. ευρώ για υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία και αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με παρεμβάσεις που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύουν την ασφάλεια των υποδομών και βελτιώνουν την εικόνα και τη λειτουργικότητα των τοπικών κοινωνιών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει σταθερά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, εγκρίθηκαν σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 3,7 εκατ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ