Κακλαμάνος: Yπάρχει μια εμμονή από τη μεριά της αντιπολίτευσης πάνω στο θέμα της ΚΕΔΗΤ

Ιουλίου 17, 2015
Είναι γεγονός ότι υπάρχει μια εμμονή από τη μεριά της αντιπολίτευσης πάνω στο θέμα της ΚΕΔΗΤ και εγώ ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που εννοείται ότι είμαι Πρόεδρος όλων των συναδέλφων μου, προσπαθώ να βαστήξω κάποιες αποστάσεις ώστε να μην θεωρηθεί ότι κάποιος αδικείται.    

Έχει ληφθεί μια απόφαση για να μπούνε ορκωτοί λογιστές και όπως γνωρίζετε έχει γίνει ήδη και επιλογή, εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η εταιρεία ορκωτών λογιστών που θα αναλάβει. Θεωρεί σωστό και σκόπιμο ο Δήμαρχος ότι αφού θα μπει μια εταιρεία η οποία θα κάνει ενδελεχή έλεγχο, δεν είναι σωστό να βγαίνει κάποιος και να προσπαθεί είτε να δικαιολογήσει, είτε να επαινέσει και να προκαταλάβει κάποιες αποφάσεις που θα πάρει κάποιο ορκωτό όργανο.

 

Για αυτό λοιπόν και δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή απαντήσεις στα ερωτήματα του συνόλου της αντιπολίτευσης αφού σε λίγες μέρες θα έχουμε επίσημα στοιχεία για το θέμα της ΚΕΔΗΤ.

 

Εάν πει κάτι ο Δήμαρχος θα μπορούσε νε ειπωθεί ότι προσπαθεί ενδεχομένως να δικαιολογήσει την ΚΕΔΗΤ, εάν πει κάτι καταγγελτικό θα πουν οι συνάδελφοι της ΚΕΔΗΤ ότι προσπαθεί ο Δήμαρχος να τους προκαταλάβει. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι σωστά ο Δήμαρχος δεν απαντάει αυτή τη στιγμή αφού σε λίγες μέρες θα έχουμε μια επίσημη απάντηση.

Τελευταία τροποποίηση στις 17 Ιουλίου 2015 %19:%Ιουλ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia