Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ. Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟΥ: «Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ. Τρίπολης – Α΄ ΦΑΣΗ: Περίφραξη και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου»

Ο Δήμος Τρίπολης, διακηρύσσει με ανοικτή διαδικασία επιλογή αναδόχου για την ανάθεση του έργου: «Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ. Τρίπολης – Α΄ ΦΑΣΗ: Περίφραξη και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου», με προϋπολογισμό 526.000,00 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.).

2. Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση τη μελέτη με αριθμό 131/2017 της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολ/μίας του Δήμου Τρίπολης, ανέρχεται στο ποσό των 424.193,55 ΕΥΡΩ χωρίς Φ.Π.Α. (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ, Απρόβλεπτα, Αναθεώρηση).

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ στο Δημαρχείο Τρίπολης (Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρίπολης στον 1ο όροφο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των συμβατικών τευχών από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης στην διαδικτυακή διεύθυνση: www.tripolis.grκαι να τα παραλάβουν ή μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή μέσω ιδιωτικών εταιρειών μεταφοράς αλληλογραφίας ή από τα γραφεία της αναθέτουσας αρχής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και να καταβάλλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε 10,00 ΕΥΡΩ, εκτός αν ο ενδιαφερόμενος αναλάβει με δαπάνη και επιμέλειά του την αναπαραγωγή.

Ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των τευχών και του εντύπου οικονομικής προσφοράς έχει οριστεί η 3/08/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 π.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ              ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ             ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ       

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ                                  Ε.Σ.Υ                                         Γ.Σ.Υ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ                             ΕΤΕΠ                                   ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ          ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ            ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ   

ΤΕΥΔ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΜΕ ΙΣΟΥΨΕΙΣ ΤΟΜΕΣ 20_6_2017

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο