Συγχαρητήρια Δημήτρη Παυλή στα χορευτικά συγκροτήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είθισται να κλείνουν τη μαθητική τους χρονιά και τα πολιτιστικά σωματεία – σύλλογοι. Κάθε χρόνο, δίνεται η δυνατότητα τόσο στα μέλη αυτών, όσο και στο κοινό, να κάνουν μια αναμόχλευση συναισθημάτων με πολιτιστικά, πολιτισμικά, εθιμοτυπικά, ιστορικά χαρακτηριστικά.

Έτσι, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής κάνει την ακόλουθη δήλωση:
Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας από τους κύριους πυλώνες στην πορεία της ανθρωπότητας είναι η αναγνώριση, η γνώση και ο σεβασμός, τόσο της παράδοσης όσο και της ιστορίας.
Η πόλη μας, ο Δήμος μας, έχει τη χαρά και την τιμή να διαθέτει συλλόγους και σωματεία, που επιτελούν αυτό το σπουδαίο και σοβαρό λειτούργημα – έργο.
Τα χορευτικά συγκροτήματα και φέτος, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, πλημύρισαν με κύματα χαράς, διασκέδασης, υπερηφάνειας, τα εκατοντάδες άτομα που πρόστρεξαν στις παραστάσεις και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις τους.
Βλέποντας όλα αυτά τα μέλη να παρουσιάζουν τους κόπους και τις γνώσεις τους της επερχόμενης χρονιάς, μάς δόθηκε η ευκαιρία και σε εμάς να απολαύσουμε το ταξίδι στα πολλαπλά μονοπάτια της πλούσιας ιστορίας και παράδοσης που έχουμε ως χώρα, ως Έθνος.
Τα συναισθήματα συγκίνησης αλλά και υπερηφάνειας όμως ήρθαν από τα πολλά νέα παιδιά, διαφόρων ηλικιών, όπου με ευλάβεια και καμάρι κατέθεσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να αποδείξουν περίτρανα τη θέληση της νέας γενιάς ότι χρειάζεται και πρέπει να σεβόμαστε και να ακολουθούμε την παράδοση.
Γι’ αυτό, αφού συγχαρώ θερμά τους συλλόγους – σωματεία με τα άξια μέλη τους για τις πραγματικά αξιόλογες και επιτυχημένες εμφανίσεις τους, εύχομαι να είναι πάντα καλά και πάντα να επιτελούν με τον ίδιο ζήλο, αγάπη και σεβασμό προς τη παράδοση, αυτό το σοβαρό έργο που είναι κομμάτι της ιστορίας μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο