Τρίπολη: Πρόσκληση Δημοτικής Κοινότητας 08-06-2015 (Άδειες τραπεζοκαθισμάτων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις)

Ιουλίου 06, 2015
Σας καλούμε την 8η Ιουλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Γνωμοδότηση σχετικά με τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίποληςστο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.
Γνωμοδότηση σχετικά με την παράταση διάρκειας σύμβασης μίσθωσης γραφείων.
Έγκριση χορήγησης επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κατάλληλη σήμανση στην περιοχή της πλατείας Μαντινείας και τις παρακείμενες οδούς Μαντινείας, Δήμητρος, Πελάγους και Ρήγα Φεραίου, Ερυμάνθου, για τη διευκόλυνση λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.
Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Σκλήφα Ηλία του Δημητρίου, που βρίσκεται επί της οδού Μουτζουροπούλου 75 στην Τρίπολη.
Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Γούβη Αικατερίνης του Αθανασίου, που βρίσκεται επί της οδού Ναυπλίου 46 στην Τρίπολη.
Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Διαμαντόπουλου Ιωάννη του Αποστόλου, που βρίσκεται επί της οδού Ναυπλίου 46 στην Τρίπολη.
Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο» με την επωνυμία «Νικολακόπουλος Κανέλλος του Γεωργίου – Καμάρες» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαβιάς και Πετροπούλου 9 στην Τρίπολη.
Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «ζαχαροπλαστείο – γαλακτοπωλείο χωρίς εργαστήριο - λουκουματζίδικο» ιδιοκτησίας Βεργόπουλου Χρήστου του Δημητρίου, που βρίσκεται επί της οδού Αγ. Βασιλείου αρ. 9 στην Τρίπολη.
Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «καφετέρια – μπαρ» ιδιοκτησίας Καδά Ιωάννη του Βασιλείου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Δεληγιάννη 4 στην Τρίπολη.
Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (καφετέρια)» ιδιοκτησίας της εταιρείας Γ. Φράγκος & Σια Ε.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Ισαάκ Σολωμού 20 στην Τρίπολη.
Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (καφετέρια) – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (σνακ μπαρ)» ιδιοκτησίας της εταιρείας Ειρήνη Τσουκάκη – Σταύρος Αθανασάς Ο.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Δημητρακοπούλου 5 στην Τρίπολη.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia