Παρουσιάστηκε το δίτομο έργο Τεγέα Ι και ΙΙ στην περιοχή της Τεγέας στην Αλέα (video – pics)

Το Νορβηγικό Ινστιτούτο Αθηνών, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της δίτομης έκδοσης Tegea Iand II,Investigations at the Temple and the Sanctuary of Athena Alea (Αθήνα 2014).

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/aQOEI4b5TI0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η έκδοση εκθέτει τα πεπραγμένα των ανασκαφών στο Ναό και το Ιερό της Αθηνάς Αλέας στην Τεγέα κατά τα έτη 1990-1994 και 2004.

H εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 19.30 στην Αλέα, εκεί παρευρέθηκαν η Διευθύντρια του Ινστιτούτου Καθηγήτρια Jorunn Økland, ο κύριος ανασκαφέας του χώρου Καθηγητής Erik Østby και η νεότερη ανασκαφέας αρχαιολόγος Mari Malmer.

Οι ομιλίες των ανασκαφέων συνδέονταν με προβολή από το υλικό του βιβλίου και έγιναν στα ελληνικά (Erik Østby) και στα αγγλικά με τη διερμηνεία (MariMalmer).

{gallery}tegea1_tegea2{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο