ΚΕΔΗΤ: Ορκωτοί λογιστές και διαπαραταξιακή επιτροπή στην επιχείρηση του Δήμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το θέμα της ΚΕΔΗΤ έθεσε για ακόμα μια φορά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ζητώντας να μάθει τι γίνεται με το θέμα του ορισμού νέων ορκωτών λογιστών αλλά και της διαπαραταξιακής επιτροπής που είχε συμφωνηθεί πως θα δημιουργηθεί σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής δεσμεύτηκε πως στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου θα ληφθεί απόφαση για τον ορισμό ορκωτών ελεγκτών στην ΚΕΔΗΤ. “Στο επόμενο συμβούλιο  θα έρθει το θέμα των ορκωτών λογιστών και μπορεί και η διαπαραταξιακή επιτροπή να αναλάβει την επιλογή τους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα”, ανέφερε ο κ.Παυλής.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο