Φεύγουν τα κιγκλιδώματα από τον πεζόδρομο της Δεληγιάννη στην Τρίπολη

Ιουνίου 23, 2015
Παρελθόν θα αποτελέσουν σε λίγο καιρό τα κάγκελα ή αλλιώς κιγκλιδώματα που είχαν τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της Δεληγιάννη στην Τρίπολη. Αυτό αποφάσισε στην σημερινή της συνεδρίαση η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης. Μία κατά πλειοψηφία απόφαση, που ήλθε μετά από πρόταση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργου Θεοδωρακόπουλου. Την πρότασή του ψήφισαν όλοι οι παριστάμενοι σύμβουλοι (και της παράταξης Τζιούμη) πλην του Συμβούλου της παράταξης Σμυρνιώτη Παναγιώτη Κοσκινά.

Μάλιστα ο κ. Κοσκινάς όταν εισηγήθηκε το θέμα ο Πρόεδρος της Κοινότητας, λέγοντας πως τα κιγκλιδώματα δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό και αποτελούν πλέον παραπήγματα των καταστημάτων, που υπάρχουν στον πεζόδρομο, ζήτησε να μάθει, αν ο κ. Θεοδωρακόπουλος έχει ρωτήσει τις υπηρεσίες του Δήμου ή αν εισηγείται το θέμα από μόνος του.. Η ένταση δεν άργησε να προκληθεί και ο κ. Κοσκινάς αποκάλεσε τον Πρόεδρο "αδιάβαστο" με αποτέλεσμα ο κ. Θεοδωρακόπουλος να ζητήσει δεκάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης.

 

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά τη διακοπή και αποφασίστηκε τελικά, αφού κανένας άλλος από το συμβούλιο δεν τοποθετήθηκε, να αφαιρεθούν τα κάγκελα.. Ο κ.Κοσκινάς επέμεινε στο "όχι".

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τα κιγκλιδώματα είχαν τοποθετηθεί μετά από πολλές αναβολές, λόγω διαφωνιών, το Νοέμβριο του 2012 επί Αντιδημαρχίας Γιώργου Καρλή και μετά από απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου. Η τοποθέτησή τους είχε γίνει σε μία εποχή που ο πεζόδρομος είχε μεγαλύτερη κίνηση σε σχέση με αυτήν που έχει τώρα.. Κίνηση που θεωρείται μικρή, αφού ο κόσμος έχει μεταφερθεί στις πλατείες.

Τελευταία τροποποίηση στις 23 Ιουνίου 2015 %18:%Ιουν

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia