Aγροτική οδοποιΐα, κόψιμο χόρτων και πυρασφάλεια στο επίκεντρο της συνάντησης των προέδρων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατόπιν πρόσκλησης του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Παπαχρόνη, πραγματοποιήθηκε χθες 11-5-2017 στο κτίριο του πρώην δημαρχείου Λεβιδίου, συνάντηση των προέδρων της δημοτικής ενότητας Λεβιδίου (παραβρέθηκαν οι Πρόεδροι/εκπρόσωποι: Δάρα, Κώμης, Βλαχέρνας, Χωτούσσας, Κανδήλας, Παλαιοπύργου, Ορχομενού, Λεβιδίου, Καρδαρά) με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πυροσβεστικής, για θέματα που αφορούν την συντήρηση αγροτικής οδοποιΐας, κόψιμο χόρτων και θέματα πυρασφάλειας.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης πύραρχος Αθανάσιος Κολυβήρας, οι αντιδήμαρχοι κ. Σωτ. Παπαδημητρίου και κ. Ν. Γεωργανόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος ΤΟΕΒ κ. Χαράλαμπος Σταμάτης. Η συνάντηση έγινε με σκοπό οι πρόεδροι των χωριών μας, να ενημερωθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους, για τα παραπάνω θέματα, προκειμένου ο όποιος σχεδιασμός υπάρξει, να είναι ικανός να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών των κοινοτήτων.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν και αναμένουν την υλοποίηση των όσων ειπώθηκαν και αφορούν:

Α. Αγροτική οδοποιΐα, συνεργασία αντιδημάρχων – προέδρων – ΤΟΕΒ.

Β. Καθαρισμός χόρτων.

Γ. Ενίσχυση της Δ.Ε. Λεβιδίου στον τομέα την πυρασφάλειας.

Δ. Επικοινωνία τοπικών προέδρων, δήμου, με την πυροσβεστική για την πρόληψη και καταστολή φαινομένων πυρκαγιάς.

Έγινε αποδεκτό από όλους πως σε αντίθεση με το παρελθόν, η συνάντηση αυτή θα οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα φέτος. Ο κ. Παπαχρόνης ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε αφενώς στο κομμάτι της πυρασφάλειας να πάνε όλα κατ΄ ευχήν, αφετέρου στο κομμάτι του προγραμματισμού των ενεργειών μεταξύ δήμου και προέδρων, να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

vlaxerna.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο