Νίκος Τσιαμούλος: Ενημέρωση για τα αδέσποτα ζώα και την ανάθεση εργασίας σε επιχείρηση στα Ιωάννινα (vid)

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος έθεσε το ζήτημα με τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη και ζήτησε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα” Νίκος Τσιαμούλος έθεσε το ζήτημα με τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη και ζήτησε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή.

[iframe width=”650″ height=”380″ src=”https://www.youtube.com/embed/t3Xn5nYEVMs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο Δήμαρχος είπε «Έχουν φτιαχτεί αγέλες από αδέσποτα. Με εντολή μου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πήγε στην Εισαγγελία για να μας δώσει την άδεια να μαζευτούν αυτά τα σκυλιά και να παραμείνουν για μεγαλύτερο διάστημα στο χώρο που υπάρχει» 

Ο κ. Σταματόπουλος, με τη σειρά του, είπε ότι ο εισαγγελέας τού απάντησε πως θα γίνει ό,τι ορίζει ο νόμος. 

Ο Δήμος δεν θα μαζέψει τα αδέσποτα και θα εφαρμόσει ό,τι ορίζει ο νόμος, που προβλέπει ότι τα αδέσποτα πρέπει να επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον, μετά από 10 μέρες.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπάρτη: Σε αναζήτηση ληστών μετά από βίαιη εισβολή σε οικία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για...
00:08:15

Εγκαινιάστηκε η 54η Παμπελοποννησιακή Έκθεση στην Τεγέα

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της 54ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης στην Τεγέα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εκ των μακροβιότερων διοργανώσεων της Πελοποννήσου. Η έκθεση αποτελεί έναν θεσμό με πολυετή παρουσία, ο οποίος εστιάζει στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής, του πρωτογενούς τομέα και

Χρήστος Λαμπρόπουλος: Στόχος μας περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της Αρκαδίας- Εγκαίνια Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας

Με επίκεντρο την παραγωγή, τις μεγάλες παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αρκαδία και κυρίως τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τους ανθρώπους και τη νέα γενιά, μεταφέρθηκε το αναπτυξιακό μήνυμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, στα εγκαίνια της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας. Ο κ.