Νίκος Τσιαμούλος: Ενημέρωση για τα αδέσποτα ζώα και την ανάθεση εργασίας σε επιχείρηση στα Ιωάννινα (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα” Νίκος Τσιαμούλος έθεσε το ζήτημα με τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη και ζήτησε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή.

[iframe width=”650″ height=”380″ src=”https://www.youtube.com/embed/t3Xn5nYEVMs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο Δήμαρχος είπε «Έχουν φτιαχτεί αγέλες από αδέσποτα. Με εντολή μου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πήγε στην Εισαγγελία για να μας δώσει την άδεια να μαζευτούν αυτά τα σκυλιά και να παραμείνουν για μεγαλύτερο διάστημα στο χώρο που υπάρχει» 

Ο κ. Σταματόπουλος, με τη σειρά του, είπε ότι ο εισαγγελέας τού απάντησε πως θα γίνει ό,τι ορίζει ο νόμος. 

Ο Δήμος δεν θα μαζέψει τα αδέσποτα και θα εφαρμόσει ό,τι ορίζει ο νόμος, που προβλέπει ότι τα αδέσποτα πρέπει να επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον, μετά από 10 μέρες.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

Κατά την περίοδο 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, θα καταβληθούν συνολικά 94.232.000 ευρώ σε 123.391 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. 1. Ειδικότερα από τον e-ΕΦΚΑ: Στις 31 Μαρτίου θα καταβληθούν 3.050.000 ευρώ σε 8.300 δικαιούχους για προκαταβολή πληρωμών συντάξεων Απριλίου 2026. Στις 2 Απριλίου θα καταβληθούν 14.800.000

Στους Αναπτυξιακούς Αγώνες Ρίψεων στον Άγιο Κοσμά Συμμετείχε η Κοσμοπούλου

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2026, διεξήχθησαν Αναπτυξιακοί Αγώνες Ρίψεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ