Απριλίου 10, 2017

Κώστας Τζιούμης: Άρχισαν να πληρώνονται τα πρόστιμα για τις παράνομες χωματερές του Δήμου Τρίπολης

Συνέντευξη τύπου με θέμα την τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης παραχώρησε ο Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο"

Αρχικά, ο κ. Τζιούμης μίλησε για το θέμα της ΚΕΔΗΤ που ταλανίζει πολύ καιρό το ΔΣ της Τρίπολης και τις ευθύνες που έχει ο Δήμαρχος σχετικά με την λειτουργία της. 

Aνέφερε ακόμα ότι η ΚΕΔΗΤ βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, έχοντας μεγάλα χρέη και ότι χρωστάει 100.000 ευρώ σε επιχειρηματίες, στο ΙΚΑ 200.000 ευρώ, ενώ οφείλει χρήματα και στους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια, σχολίασε την μείωση του επιδόματος κατά 500 ευρώ των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Τρίπολης και εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ζήτημα των σκουπιδιών και συγκεκριμένα τα πρόστιμα που πρέπει να πληρώσει ο Δήμος Τρίπολης και φτάνουν στο ποσό των 450.000 ευρώ. Ανέφερε πως έχει αποφασιστεί στο τελευταίο ΔΣ η πληρωμή των 300.000 ευρώ σε 24 μηνιαίες δόσεις και πληρώθηκε ήδη η πρώτη δόση κάτι που επιβαρύνει τους δημότες της Τρίπολης.

Αναφερόμενος στην κυκλοφοριακή μελέτη είπε ότι είναι σε κάλο δρόμο όμως δεν είναι πλήρης και έχει πολλά σημεία που θα κοπή από την αποκεντρωμένη.


Για τις εκδηλώσεις του Πάσχα είπε ότι η δημοτική αρχή δεν έχει τηρήσει τα όσα έλεγε για το «Πάσχα στην Τρίπολη», αναφέροντας ότι το ποσό που δαπανάται στις εκδώσεις δεν ανταποκρίνεται στην καλλιτεχνική αξία που αυτές έχουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 16:09

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia