Απριλίου 12, 2017

Το διαδίκτυο είναι φως - Πρέπει να μάθουμε πως να το χρησιμοποιούμε - Ημερίδα για την ασφαλή χρήση διαδικτύου( video με ολόκληρη την ημερίδα)

Πραγματοποιήθηκε ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης της Αρκαδίας, την Κυριακή των Βαΐων, για τους κινδύνους του διαδικτύου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και ομιλητές ήταν ο Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, εξειδικευμένος ερευνητής σε θέματα ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης και η εγκληματολόγος Μαρίσα Βουλγαράκη.

Στην αρχή της ομιλίας του ο κύριος Σφακιανάκης αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Σκορπίδα ο οποίος ύστερα από δικιά του πρωτοβουλία τον έφερε στην Τρίπολη

Δεν μπορεί να υπάρχει τίποτε το ιδιωτικό στο διαδίκτυο το ηλεκτρονικό ίχνος του καθενός μας είναι αυτό που μας καθορίζει στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε σε οδηγίες για την ασφαλή πλοήγηση στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ.

 Επίσης τονίστηκε πως δεν πρέπει να ανεβάζουμε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ανεξέλεγκτα τα πάντα, αλλά να προσέχουμε γιατί ότι ανεβαίνει ακόμα και αν αργότερα διαγραφεί, παραμένει για πάντα στον ιστότοπο που ανεβαίνει.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 08:05

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia