Πρόεδρος ΚΕΔΗΤ: “Οι εργαζόμενοι με στήριξαν – Θα γίνουν πληρωμές στις 11 του μήνα…” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Από την ημέρα που ανέλαβα εγώ καθήκοντα λειτουργεί καθ’ όλα νόμιμα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση της στην ειδική συνεδρίαση για την ΚΕΔΗΤ η πρόεδρος της επιχείρησης κα. Μπρακουμάτσου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

– Η ΚΕΔΗΤ αν εχει φτάσει σήμερα σε ένα καλό σημείο, είναι από τη συμπαράσταση των εργαζομένων και δη από αυτών των παιδικών σταθμών. Τα καταφέραμε. Έχουν μείνει ορισμένους μήνες απλήρωτοι. Είχα πει πως θα πληρωθεούν πριν το Πάσχα και έτσι θα γίνει. Στις 11 του μήνα θα γίνουν πληρωμές. Ευχαριστώ τους εργαζόμενους γιατί μαζί διοικήσαμε το δύσκολο διάστημα του 2016.

– Περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα, αλλά προχωράμε. Ευχαριστώ και τους επιχειρηματίες της πόλης που δεν μας ενόχλησαν και κατάλαβαν την κατάσταση.

– Ξέρω πως οι υπάλληλοι έχουν την αγωνία τους και απαιτούν – όπως και εγώ – να πληρώνονται κάθε μήνα. Και εγώ ντρέπομαι για αυτή την κατάσταση, αλλά έχω κάνει τα αδύνατα – δυνατά. Όλοι μαζί τα καταφέραμε και θα συνεχίσουμε με την ίδια λογική.

– Δεν είπα ποτέ ψέματα στους υπαλλήλους. Θα μπορούσα να τους δώσω ακόμα ένα μηνιάτικο αλλα φυλάω κάποια χρήματα γιατί θα χρειαστεί φορολογική ενημερότητα.

– Στην αρχή είχα πολλές δυσκολίες και οι εργαζόμενοι ήταν στο πλευρό μου.

– Στις 11 του μήνα θα πάρουν δυο μήνες οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς και ένα μηνιάτικο το «Βοήθεια στο σπίτι».

– Οι εργαζόμενοι θα έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για το πώς θα κάνουμε καλύτερες τις δομές.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο