Το ευχαριστώ του Δημάρχου Τρίπολης στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον νέο τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες που ξεκίνησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Δημήτρης Παυλής μέσω της σελίδας του Δήμου, αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα την πόλη της Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Z6mHCx9NMOo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μέσα σε αυτά που είπε, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην χρηματοδότηση της ανάπλασης των τεσσάρων εισόδων της Τρίπολης, ένα έργο που πραγματικά θα αλλάξει προς το καλύτερο ένα μεγάλο μέρος της πόλης.

Αυτό το έργο εγκρίθηκε πριν λίγες μέρες από το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου που ενέταξε για το έργο αυτό περίπου 1.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παυλής ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την πολύτιμη βοήθεια του.

Το “ευχαριστώ” του Δημήτρη Παυλή…

“Ή ανάπλαση των 4 εισόδων της πόλης ήταν μια σκέψη που είχα συζητήσει με τον περιφερειάρχη κ.Πέτρο Τατούλη από το 2014 και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που στο τελευταίο ΠεΣυ ενέταξε το έργο με περίπου 1.000.000 εκατομμύρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο