Λειτουργεί κανονικά το σπήλαιο Κάψια; Απαντήσεις από τον Δήμαρχο…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερώτημα προς τον Δήμαρχο Τρίπολης για το εάν έχει εικόνα για το πώς λειτουργεί το σπήλαιο του Κάψια και εάν έχει υπαλλήλους για ξενάγηση κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

«Το σπήλαιο στου Κάψια έχετε εικόνα για το πώς λειτουργεί; Ποιοι υπάλληλοι κάνουν την ξενάγηση και πότε πηγαίνουν; Πως κάνουν την ξενάγηση;», αναρωτήθηκε ο .Τσιαμούλος.

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος κ.Δημήτρης Παυλής ανέφερε: «Η λειτουργία του σπηλαίου καλύπτεται με υπαλλήλους από την ΚΕΔΗΤ και ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Επίσης έρχεται και μια κυρία υπάλληλος του Δήμου από το Λεβίδι. Έχουμε υπολογίσει από τα 8μηνα να στείλουμε εκεί και 4 άτομα που θα πάνε από την επόμενη εβδομάδα. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια γιατί οι επισκέπτες και τα έσοδα έχουν αυξηθεί», ενώ συμπλήρωσε: «Την προηγούμενη Κυριακή δέχτηκα τηλεφώνημα από σωματείο της πόλης ότι δεν ήταν κάποιος εκεί. Τελικά αποδείχθηκε ότι οι ξεναγοί εξυπηρετούσαν δυο λεωφορεία εκείνη την ώρα. Όταν βγήκαν εξυπηρέτησαν και τα άλλα λεωφορεία».

Κλείνοντας ο κΤσιαμούλος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο ανέφερε: «Κατάλαβα από τα όσα είπατε πως έχετε θετική εικόνα για τη λειτουργία τους. Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να πάτε μια μέρα χωρίς να το ξέρει κανείς. Δεν ξέρω αν λαμβάνεται και τα μηνύματα των επισκεπτών. Προσέξτε λίγο το πώς λειτουργεί εκεί η διαδικασία γιατί κάποιοι αυθαιρετούν».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο