Εγκρίθηκαν μελέτες για δύο σημαντικά έργα στο ΔΑΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης προχώρησε η έγκριση δύο μελετών για έργα στο ΔΑΚ Τρίπολης 

Οι μελέτες αφορούν την αντικατάσταση επικάλυψης στέγης κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης και την αντιμετώπιση καταστροφών από πλημμύρες στο ΔΑΚ και στο Σκοπευτήριο Τρίπολης.

Η μία μελέτη αφορά το έργο «Αντιμετώπιση καταστροφών από πλημμύρες, στο Δ.Α.Κ. Τρίπολης και στο Δημοτικό Σκοπευτήριο» και θα γίνει υποβολή αιτήματος ένταξης του έργου στο Π.Δ.Ε. της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στόχος είναι να αποκατασταθούν οι καταστροφές από τις πλημμύρες του περασμένου Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΦΔΑΚ και του Σκοπευτηρίου. Στο χώρο του ΔΑΚ φιλοξενούνται αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Δήμου, ενώ καλύπτονται και ανάγες άλλων ομάδων, ενώ επιπλέον διεξάγεται μεγάλος αριθμός σε αγώνες ρίψεων, σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.

Η δεύτερη μελέτη ήταν για το έργο «Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης» και θα γίνει υποβολή αιτήματος ένταξης του έργου στο Π.Δ.Ε. της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η μελέτη αφορά εργασίες μαζί με τα απαραίτητα υλικά για την αποκατάσταση φθορών της οροφής στο κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης στο ΔΑΚ Τρίπολης με την αποξήλωση των πάνελ πολυουρεθάνης που έχουν υποστεί φθορές και την αντικατάστασή τους με νέα ανάλογης διατομής ή και με διαφωτιστά πάνελ για τον καλύτερο φωτισμό του αγωνιστικού χώρου με φυσικό φως καθώς και την αποκατάσταση απρόσκοπτης απορροής των ομβριων υδάτων στην στέγη του κτιρίου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την αφρικανική σκόνη

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση για την κίνηση στους δρόμους...

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Αργολίδα γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσε καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (23.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

Καιρός σήμερα: Επιμένουν η αφρικανική σκόνη και οι βροχές

Σύννεφα και αφρικανική σκόνη θα «σκεπάσουν» και σήμερα Τετάρτη...

Συνελήφθησαν τρία άτομα στη Μεσσήνη για αδικήματα υπόθαλψης, ναρκωτικών και για Εντάλματα Σύλληψης

Συνελήφθησαν, χθες (23.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο