ΔΕΥΑΤ: “Κατάλληλο το νερό στη Βλαχοκερασιά και τις γύρω περιοχές” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαντήσεις για το εάν υπάρχουν ή όχι προβλήματα με το νερό στη Βλαχοκερασιά και τις γύρω περιοχές έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης χημικός από τη ΔΕΥΑΤ.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/17gs96q2ARs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Στο νερό στη Βλαχοκερασιά και τις γύρω περιοχές υπάρχει συγκέντρωση σε σίδηρο και μαγγάνιο, χωρίς όμως να υπάρχει μικροβιολογικό θέμα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο χημικός, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για την υγεία των πολιτών. Το θέμα είναι μόνο πρακτικό, καθώς θολώνει το νερό. Φέτος υπήρχαν προβλήματα και με τις γεωτρήσεις όπου λόγω της γεωλογικής δομής θόλωναν τα νερά»

Στη συνέχεια απαντώντας στο εάν υπάρχει λύση για να βελτιωθεί το πρόβλημα τόνισε: «Με τα μέσα που έχει η ΔΕΥΑΤ δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει, παρά μόνο με μια μεγάλη επένδυση. Επίσης ξεκινώντας τέτοιες δουλειές, χρειάζεται για μεγάλο διάστημα συνεχής επίβλεψη, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει μεγαλύτερη ζημιά. Όλη η ευρύτερη περιοχή από Τεγέα έως Μαυρόγιαννη και Πηγαδάκια έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, είναι δηλαδή θολό το νερό, αλλά επαναλαμβάνω δεν υπάρχει θέμα για την υγεία των πολιτών».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο