Συνάντηση του Δημάρχου Τρίπολης με τους 4 πρέσβεις της ομάδας "Βίσεγκραντ"

Ιουνίου 11, 2015
Μια μεστή και εγκάρδια συζήτηση είχε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής με τους Πρέσβεις της Ουγγαρίας κα Eszter Sandorfi, της Τσεχίας κ. Jan Bondy, της Σλοβακίας κ. Peter Michalko, και της αναπληρώτριας Πρέσβειρας της Πολωνίας κα Danuta Kucyznsk, σε συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Τρίπολης την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης παρουσίασε τις δυνατότητες και τις προοπτικές του Δήμου αλλά και πιθανές επενδυτικές περιπτώσεις που μπορούν να αναπτυχθούν.

Το ενδιαφέρον των Πρεσβευτών επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη καινοτομικών ιδεών αλλά και αξιοποίησης τεχνογνωσίας, σε θέματα τεχνολογίας και παραγωγής και εμπορίας αγροτικών προϊόντων.

Επίσης έγινε εκτενής συζήτηση και αναλυτική παρουσίαση των δράσεων που αφορούν τη  υποψηφιότητα της Τρίπολης ως Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης αντάλλαξε με τους Πρέσβεις αναμνηστικά δώρα και η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την κάθε μια Πρεσβεία ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν οι προτάσεις και να αξιοποιηθούν τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης.

 

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia