Σύσκεψη για το για το κυκλοφοριακό στο Δήμο Τρίπολης

Μαΐου 27, 2015
Την Τρίτη 26-05-2015, πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη για το σοβαρό και επίκαιρο θέμα που ταλανίζει την πόλη της Τρίπολης, το οποίο είναι το Κυκλοφοριακό.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή και συμμετείχε ο μελετητής συγκοινωνιολόγος κ. Κώστας Ηλιόπουλος. Ακόμα, συμμετείχαν δημοτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο κ. Παυλής ανέπτυξε στον κ. Ηλιόπουλο τον κεντρικό σχεδιασμό που υπάρχει σε σχέση με τη δημιουργία παρκινγκ, επανεκκίνηση της ελεγχόμενης στάθμευσης, δρόμους κεντρικούς και περιφερειακούς που θα ανοίξουν, καθώς και άλλων σοβαρών έργων που θα κατασκευαστούν.
Επίσης τονίστηκε ιδιαίτερα η βούληση της Δημοτικής Αρχής να μην παρέμβει ως προς την αλλοίωση της Νέας Σχεδίασης προς εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Κάτι που έχει παρατηρηθεί κατά το παρελθόν και ανέκοπτε την όποια επιτυχία της εφαρμογής της.
Αφού τοποθετηθήκαν και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, ο κ. Ηλιόπουλος κατέγραψε το σχεδιασμό και τις παρατηρήσεις που προέκυψαν. Στην τοποθέτησή του, αφού έδειξε για άλλη μια φορά το πόσο καλά γνωρίζει την πόλη μας καθώς και τα αδύνατα σημεία της, είπε πως θα προχωρήσει άμεσα στο Νέο Σχεδιασμό και Επικαιροποίηση της Μελέτης.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia