Κ.Τζιούμης: “Τριπλασιάστηκε το μίσθωμα στον Άγιο Βλάση…”

Για το χώρο του Αγίου Βλάση μίλησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ.Κώστας Τζιούμης…

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Τζιούμης ανέφερε: “Πριν από αρκετό καιρό είχαμε αποφασίσει να νοικιάσουμε για 1,5 χρόνο τον Άγιο Βλάση με μίσθωμα 1.800 ευρώ το μήνα. Το συμφωνητικό έχει λήξει από το Σεπτέμβριο του 2016 και όπως βλέπω – μιας που το έχω στα χέρια μου – εφόσον ο Δήμος δεν έφυγε από το χώρο όταν έληξε η μίσθωση πλέον κάθε μήνα πρέπει να πληρώνουμε πλέον 5.400 ευρώ αντί των 1.800. Ποιος έβαλε αυτό τον όρο στο συμφωνητικό και γιατί δεν περιλαμβανόταν αυτό στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου; Έχει γίνει αγωγή από τους ιδιοκτήτες ακινήτου και ζητούν 5.400 από το Σεπτέμβριο συν επιπλέον χρήματα για τη ζημιά που τους έγινε. Αν βγει απόφαση πως πρέπει να τα πληρώσουμε αυτά τα χρήματα, θα προσφύγουμε ως παράταξη για να τα πληρώσει προσωπικά ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος”.

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής δεν θέλησε να πει πολλά – καθώς όπως ξεκαθάρισε εκκρεμεί ένα δικαστήριο – και έμεινε στο να δηλώσει πως «την Τετάρτη θα οριστεί δικηγόρος από την Οικονομική Επιτροπή για το θέμα αυτό. Το δικαστήριο είναι στις 17 του μήνα και για ευνόητους λόγους δεν θα ήθελα να πω περισσότερα”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο