Προβλήματα στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο – Οι καταγγελίες του Δ.Παυλή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, μετά από ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» κ.Κώστα Τζιούμη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Τζιούμης ζήτησε να μάθει γιατί έχει καθυστερήσει η τοποθέτηση της Διοικούσας επιτροπής που θα έχει ως ρόλο την τήρηση του κανονισμού του θεάτρου.

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής απάντησε πως υπάρχει καθυστέρηση στο θέμα της Διοικούσας Επιτροπής και πρέπει να τοποθετηθεί, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στο θέατρο τονίζοντας: «Έχουμε σοβαρότατα θέματα με κατασκευαστικές ατέλειες. Δεν μπορώ να δεχτώ φθορά σε 3-4 χρόνια. Μαζεύει πολύ νερό κάτω και δεν λειτουργούσαν τα ηλεκτρολογικά. Περνά νερό μέσα και κινδυνεύουν μηχανήματα. Έχουμε κάνει μελέτη για να διορθωθούν τα προβλήματα. Όσο δεν βρέχει, δεν υπάρχει πρόβλημα».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο