Τρίπολη: Συνάντηση Δημάρχου κ. Δημήτρη Παυλή με τον Πρόξενο της Ουγγαρίας κ. Δούρο Νικόλαο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα, Δευτέρα 11-05-2015, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη συνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου Τρίπολης. Ο κ. Δημήτρης Παυλής συναντήθηκε με τον Πρόξενο Ουγγαρίας κ. Δούρο Νικόλαο ο οποίος έχει Αρκαδική καταγωγή (από Κοντοβάζαινα Αρκαδίας).

Το Προξενείο εδρεύει στην Πάτρα και έχει αρμοδιότητες για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Ακόμα είναι και Πρόεδρος της γνωστής, καταξιωμένης και μεγάλης Εταιρείας «Δούρος Α.Ε».

Σε κλίμα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών, όπου εντοπίστηκαν κοινά σημεία δράσεων.

Ο κ. Δούρος είπε μεταξύ άλλων ότι όποιος Δημότης μας, χρειαστεί την οποιαδήποτε βοήθεια, υποστήριξη, καθοδήγηση για τουρισμό στην Ουγγαρία, μπορεί να απευθυνθεί τόσο στο Προξενείο, όσο και στον ίδιο προσωπικά.

Ο κ. Παυλής αφού ευχαρίστησε τον κ. Δούρο για την επίσκεψή του στην Τρίπολη και στο Δημαρχείο, του προσέφερε Αναμνηστική Πλακέτα του Δήμου Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο