Ημέρα αγάπης και αλληλεγγύης από το AZALEA SPA στην Τρίπολη

Ιανουαρίου 18, 2017
Το AZALEA SPA στην Τρίπολη , οργανώνει Ημέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.

«Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!!»

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία με υποστηρικτή τον Δήμο Τρίπολης με φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλη μέρα στο κατάστημα θα υπάρχουν προϊόντα προς πώληση και όλο το ποσό των πωλήσεων θα δοθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

Οι επιλογές απεριόριστες, αρκεί να υπάρχει θέληση, θετική ενέργεια σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Το απόγευμα θα παραδοθούν στον κ. Βρέντα Σπύρο, Αντιδήμαρχο Δήμου Τρίπολης μαζί με ένα ποσό από το AZALEA SPA.

Η κα. Φραγκισκάκη με γνώμονα την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα γενικότερα, τόνισε: «Η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι το νόημα αυτής της ημέρας, καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα. Καλούμε όλους τους πολίτες να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. Εμείς από την πλευρά μας θα δωρίσουμε ένα ποσό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, καθώς επίσης στο κατάστημα όλη μέρα θα διατίθενται προϊόντα συμβολικής αξίας των 5,00 και 10,00 Ευρώ, όπου όλο το ποσό των πωλήσεων θα διατεθεί σε αυτό».

Περιμένουμε όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια μας. Τέλος, θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στις 7.00μ.μ. Στο κατάστημα μας εκείνη την ημέρα θα υπάρχουν και προσφορές στις υπηρεσίες μας!!! «Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του AZALEA SPA στο τηλέφωνο 2710241446. ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia