ΤΡΙΠΟΛΗ: Θα δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας αστέγων;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκέψεις για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας αστέγων στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρο, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κέντρου φιλοξενίας  αστέγων στην παλιά πτέρυγα του γηροκομείου, που πληρεί τις προδιαγραφές και δεν χρησιμοποιείται πλέον για τις ανάγκες των ηλικιωμένων του γηροκομείου.

Μετά και από τα πρόσφατα γεγονότα με άστεγους πολίτες που βρέθηκαν νεκροί στους δρόμους της Τρίπολης η ανάγκη δημιουργίας ενός τέτοιου χώρου γίνεται πλέον επιτακτική και έτσι αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις επί του συγκεκριμένου θέματος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο