Νοεμβρίου 25, 2020

Οδηγία για εναπόθεση κλαδιών και χόρτων απο τον Δήμο Τρίπολης

Μαΐου 05, 2015

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει έτσι ώστε η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας στα χωριά αλλά και στην πόλη, να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, καλεί όλους τους δημότες που έχουν πραγματοποιήσει ή θα πραγματοποιήσουν εργασίες κλαδέματος δέντρων, κοπής κλαδιών και αποψίλωση χόρτων, να μην τα εναποθέτουν στους κάδους αποκομιδής των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.

Ο ενδεδειγμένος χώρος και τρόπος εναπόθεσης, είναι δίπλα στους κάδους. Αν είναι φύλλα ή χόρτα τα βάζουμε μέσα σε σακούλες, αν είναι κλαδιά τα δεματοποιούμε.

Σε καμία περίπτωση, δεν επιτρέπεται η ρήψη μπαζών ή άλλων δομικών υλικών.   

Αυτό κρίνεται απαραίτητο διότι,  αφενός μεν καταλαμβάνουν τη χωρητικότητα του κάδου, με αποτέλεσμα να μένουν έξω τα απορρίμματα με ότι αυτό συνεπάγεται(δυσοσμία, διασκορπισμός των σκουπιδιών από αδέσποτα ζώα κ.λ.π) αφετέρου δε, τα κλαδιά μπορούν να προκαλέσουν μεγάλου ύψους ζημία στα απορριμματοφόρα οχήματα .

Τέλος, έχει έρθει πλέον η κατάλληλη στιγμή που όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε υποχρεώσεις και όχι μόνο δικαιώματα. Και σε αυτές, πρέπει να είμαστε απόλυτα συνεπείς.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia