Δ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Νέες παροχές στους κατοίκους των χωριών που έχουν ανεμογεννήτριες (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τη νέα εγκύκλιος από το Υπουργείο που έφτασε στο Δήμο Τρίπολης και αφορά στα χωριά που έχουν έσοδα ως ανταποδοτικά απο τις ανεμογγενητριες, έκανε λόγω στην κάμερα του pna.gr ο Δήμαρχος Τρίπολης – Δείτε αν είστε ανάμεσα στους δικαιούχους

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/R7nmv0cdmfM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

“Μας ήρθε μια εγκύκλιος από το Υπουργείο, όπου αναφέρεται, πως ένα ποσό από τα ανταποδοτικά θα πάει στην απομείωση του ηλεκτρικού ρεύματος στους λογαριασμούς των κατοίκων. Είναι μια απόφαση που εκκρεμούσε χρόνια και πλέον η ίδια η ΔΕΔΔΗΕ μας ενημέρωσε, πως έχει αναρτηθεί ο πίνακας των δικαιούχων” δήλωσε ο Δημαρχος Τρίπολης, ενώ συμπλήρωσε: “Μέχρι το βράδυ σήμερα ή έστω αύριο πρέπει να μπουν οι κάτοικοι στο site του ΔΕΔΔΗΕ για να δουν αν είναι δικαιούχοι. Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη αυτή, καθώς οι κάτοικοι των χωριών, θα δεχτούν μεγάλες μειώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Είναι λίγο δύσκολο για τους κατοίκους των χωριών να κάνουν αυτή τη διαδικασία, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει”.

Τα χωριά που θα δεχτούν τη μείωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι τα παρακάτω:

Μάναρη

Δόριζα

Βαλτέτσι

Αθήναιον (εν μέρει)

Βλαχοκερασιά

…και όλα τα άλλα χωριά, όπου λειτουργούν ανεμογεννήτριες.


Η ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Εγκύκλιο ΑΠΕΗΛ/οικ.187934/15.12.2016 του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο ΔΕΔΔΗΕ αναρτά στην ιστοσελίδα του τους Αριθμούς Παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών στις περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί ΑΠΕ, ανά Τοπική Κοινότητα, όπως αυτές αναφέρονται στον Οριστικό Πίνακα με τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε Δημοτικές/Τοπικές Κοινότητες.
Όπως ορίζεται στην υπόψη Εγκύκλιο, στις περιπτώσεις που το ποσό επιστροφής είναι μικρότερο του ενός λεπτού (0,01€), οι Αριθμοί Παροχής δεν αναρτώνται και το ποσό δεν αποδίδεται, αλλά παραμένει για να αποδοθεί στους οικιακούς καταναλωτές των αυτών Τοπικών Κοινοτήτων σε επόμενο καταμερισμό.

Σημειώνεται ότι υποβολή ενστάσεων από δικαιούχους είναι δυνατή αποκλειστικά μέσω των Δήμων στους οποίους ανήκουν και η προθεσμία υποβολής ενστάσεων είναι δέκα ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ.

ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Για να εισέλθετε στην εφαρμογή αναζήτησης δικαιούχων Αριθμών Παροχής πατήστε εδώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο