Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηφίστηκε κατα πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Τρίπολης. Θετικά ψήφισε μόνο η παράταξη του Δημητρη Παυλή.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων:

Γιάννης Σμυρνιώτης:

Φοβάμαι πως ο Δήμος δεν έχει κάνει τίποτα και δεν επενδύει τίποτα για τους πολ΄πιτες. Έχω προδιαγράψει την πορεία της ΚΕΔΗΤ και θεωρώ πως την έχετε αφήσει στην τύχη της. Θα καταψηφίσουμε λοιπόν τον προυπολογισμό.

Κώστας Τζιουμης:

Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά αυτή είναι οι δουλειά σας να τις ξεπεράσετε. Είμαστε – για να λέμε και τα καλα- ευχαριστημένοι με το ποσό που έμεινε στα ταμεία του Δήμου. Δεν παραγνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και ο Δήμος αλλά εκεί φαίνεται ο Δήμος.

Πρέπει ο Δήμος να κάνει μεγαλύτερη στροφή στις κοινωνικές δαπάνες. Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα και γι αυτό πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας εκεί, ακόμα και περιορίζοντας τις εκδηλώσεις για να εξοικονομήσουμε χρήματα.

Νίκος Τσιαμούλος:

Βλέπω 370.000 ευρώ για τις εκδηλώσεις. Εγώ βγάζω εκδηλώσεις 150.000 ευρώ παραπάνω για εκδηλώσεις το 2016 σε σχέση με το 2015. Το ίδιο βλέπω και φέτος. Έχουμε δώσει τόσα χρήματα και δεν έχουμε καμία πολιτιστική αξία.

Αποτυπώνεται την ανικανότητα στη διαχείριση δημοσιου χρήματος.

Παρασκευάς Νικου:

Μετά την παρωδία του τεχνικού προγράμματος έρχεται και η τραγωδία του προυπολογισμού. Η Δημοτική Αρχή πάσχει από αριθμία που μπορεί να αποβεί θανατηφόρα. Ο κ.Παυλής έχει ένα ξεθωριασμένο πρόγραμμα για το Δήμο. Αν το Μεγαβούνι είναι το Βατερλό σας ο προυπολογισαμός είναι το ναυάγιο σας.

Γιάννης Λαζαρης
Πιστεύουμε πως μια τέτοια διαδικασία πρέπει να ξεκινάει πολύ νωρίτερα. Αν αποτύχει σήμερα ο Δήμαρχος, δεν αποτυγχάνει μόνο αυτός αλλά ολόκληρη η πόλη. Ελπίζω στο επόμενο να βάλουμε όλοι ένα χεράκι για να γίνεται καλύτερος. Πρέπει να υπάρχουν προτάσεις και από της Τοπικές κοινότητες.

Τέλος ο Δημαρχος Τρίπολης κ.Παυλής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οσοι έχουν ασκήσει διοίκηση ξερουν πως υπάρχουν δαπάνες που δεν μπορούν να περικοπούν. Δεν χρειάζονται άλλα σχόλια για τον προυπολογισμό. Ήταν μια σωστή διαχείριση από την οικονομική υπηρεσία, αλλά και όλες τις υπηρεσίες και νομίζω πως το αποτέλεσμα με τα όποια προβλήματα ε΄χει το κράτοες με τις χρηματοδοτήσεις είχε θετικό πρόσημο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο