Ιανουαρίου 23, 2021

Επιμορφωτικό Σεμινάριο σε θέματα ασφάλειας εν ώρα εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Τρίπολης

Δεκεμβρίου 13, 2016

Ο Δήμος Τρίπολης επενδύει στην επιμόρφωση και την ενημέρωση κυρίως σε ότι αφορά την ασφάλεια την ώρα της εργασίας.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία STIHL Α.Ε σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο στο Νομό Αρκαδίας κο Παναγιώτη Κατσιαρδή και τον προϊστάμενο του τμήματος ειδικών συνεργειών και συντήρησης πράσινου  του Δήμου Τρίπολης, κ. Μαρίνη Αγησίλαο, διοργάνωσε, με απόλυτη επιτυχία και πλήρη συμμετοχή σεμινάριο με θέμα «Προϊόντα STIHL & VIKING! Η δύναμη του επαγγελματία! Ορθή χρήση & κανόνες ασφαλείας μηχανημάτων».

DSCN6139

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δήμου Τριπόλεως την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε παρουσιάσεις μηχανημάτων και νέων επαγγελματικών προϊόντων καθώς επίσης κανόνες ασφαλούς λειτουργίας και χρήσης των μηχανημάτων με τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό.  Επίσης στο σεμινάριο συμμετείχαν και υπάλληλοι του Δήμου Γορτυνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσαν ο Τεχνικός  Ασφαλείας του Δήμου κ. Γεωργανάς Επαμεινώνδας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής Δημήτριος  και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου Σωτήριος.

DSCN6174

Μέτα την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων ακολούθησε επίδειξη μηχανημάτων. Εκεί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν κυρίως τα νέα επαγγελματικά μηχανήματα της STIHL, φυσητήρες, ψαλίδια μπορντούρας και πολλά άλλα.

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους του τμήματος ειδικών συνεργειών και συντήρησης πράσινου του Δήμου Τρίπολης για τη συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia