Επιμορφωτικό Σεμινάριο σε θέματα ασφάλειας εν ώρα εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Τρίπολης επενδύει στην επιμόρφωση και την ενημέρωση κυρίως σε ότι αφορά την ασφάλεια την ώρα της εργασίας.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία STIHL Α.Ε σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο στο Νομό Αρκαδίας κο Παναγιώτη Κατσιαρδή και τον προϊστάμενο του τμήματος ειδικών συνεργειών και συντήρησης πράσινου  του Δήμου Τρίπολης, κ. Μαρίνη Αγησίλαο, διοργάνωσε, με απόλυτη επιτυχία και πλήρη συμμετοχή σεμινάριο με θέμα «Προϊόντα STIHL & VIKING! Η δύναμη του επαγγελματία! Ορθή χρήση & κανόνες ασφαλείας μηχανημάτων».

DSCN6139

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δήμου Τριπόλεως την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε παρουσιάσεις μηχανημάτων και νέων επαγγελματικών προϊόντων καθώς επίσης κανόνες ασφαλούς λειτουργίας και χρήσης των μηχανημάτων με τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό.  Επίσης στο σεμινάριο συμμετείχαν και υπάλληλοι του Δήμου Γορτυνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσαν ο Τεχνικός  Ασφαλείας του Δήμου κ. Γεωργανάς Επαμεινώνδας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής Δημήτριος  και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου Σωτήριος.

DSCN6174

Μέτα την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων ακολούθησε επίδειξη μηχανημάτων. Εκεί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν κυρίως τα νέα επαγγελματικά μηχανήματα της STIHL, φυσητήρες, ψαλίδια μπορντούρας και πολλά άλλα.

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους του τμήματος ειδικών συνεργειών και συντήρησης πράσινου του Δήμου Τρίπολης για τη συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν το σεμινάριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο