Το ρέμα του Αγ.Νικόλα, οι πλημμύρες και ο σχεδιασμός για την Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Τρίπολης σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τα έργα που ξεκινά η ΜΟΜΑ στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης, αναφέρθηκε και στο ρέμα του Αγιονικόλα.

“Στη μελέτη για τη διάνοιξη του Περιφερειακού της Τρίπολης, το ρέμα του Αγ.Νικόλα είναι ακριβώς στη μέση. Το θέμα το έχουμε συζητήσει με την Περιφέρεια και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να χρηματοδοτήσει τον καθαρισμό του ρέματος”, ανέφερε ο Δήμαρχος, ενώ πρόσθεσε: “Το βορινό κομμάτι της πόλης (μέσω του ρέματος του Αγίου Νικολάου) καθώς και το ρέμα του Αγίου Αθανασίου που θα πέσει εκεί – δια μέσου της Καλαβρύτων- θα μεταφερθεί προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, για να συναντήσει τα άλλα ρέματα τα οποία οδηγούν προς τη Βόλιμη και τις καταβόθρες, από αυτή την πλευρά”

Τέλος ο δήμαρχος ανέφερε, πως είναι ένα έργο που αποτελεί όνειρο ζωής για το Δήμο Τρίπολης και πως ευελπιστεί με τη συνεργασία Δήμου, Περιφέρειας και Υπουργείου θπως θα καταφέρει να υλοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται στα 18 με 20.000.000 ευρώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο