ΤΟΤΣΗΣ: “Η αντιπολίτευση τιμωρεί τα χωριά – Θα τα καθαρίσουμε εις βάρος της Τρίπολης” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη Τύπου για το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων από τα χωριά του Δήμου Τρίπολης μίλησε ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τότσης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZOqtu5G8BbM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αφορμή αυτής της συνέντευξης αποτέλεσε το γεγονός πως το θέμα που αφορούσε στην αποκομιδή καταψηφίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με το θέμα να μην συγκεντρώνει τις 21 ψήφους που απαιτούνταν για να περάσει (αξίζει να σημειωθεί πως απουσίαζε η Δώρα Μπρακουμάτσου και ο Δημήτρης Τυροβολάς ψήφισε “παρών”).

Αναφερόμενος λοιπόν στο συγκεκριμένο θέμα ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τότσης δήλωσε: “Μου προκαλεί έκπληξη που δεν το ψήφισε η αντιπολίτευση. Πρόκειται για ένα θέμα που αφορά στην υγεία των χωριών. Η αντιπολίτευση ζητούσε συνέχεια να γίνει διαγωνισμός για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Έγινε μειοδοτικός διαγωνισμός και δεν τον ψήφισαν. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν έχουν το δικαίωμα να τιμωρούν τα χωριά. Φέρνουν τους κατοίκους σε δύσκολη θέση”, ενώ συμπλήρωσε: “Μαζί με το πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόστηκε στα χωριά το κόστος ήταν και πάλι χαμηλότερο. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα χωριά ανταποκρίθηκαν θετικά στο κομμάτι της ανακύκλωσης”.

Τέλος στο ερώτημα για το εάν θα υπάρξει πρόβλημα στην αποκομιδή ανέφερε: “Το πρόβλημα θα είναι για τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του δήμου, καθώς δυο από τα απορριμματοφόρα της Τρίπολης θα πρέπει να ασχολούνται με τα χωριά και επομένως θα πάει λίγο πίσω το θέμα του καθαρισμού της Τρίπολης”.

Ακολουθεί βίντεο σε λίγο…

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο