ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ: Πέντε λεπτά από το χρόνο σας για ένα παιδικό χαμόγελο! (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ν.Αρκαδίας ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ σε συνεργασία με το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας πραγματοποίησαν την τέταρτη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου σε Άστρος και Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/pdLE3Lil7AI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Για ακόμα μια φορά οι πολίτες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του συλλόγου, καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (23/10) η συμμετοχή ήταν μεγάλη.

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να προσφέρει …ζωή είτε σήμερα μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, είτε αύριο Δευτέρα (24/10) από τις 11:00 έως τις 17:00 στο Πνευματικό κέντρο του ιερού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

Αρωγός στην προσπάθεια του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ είναι και φέτος η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, με τον πάτερ Θεόκλητο να βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στο πλευρό των εθελοντών και των αιμοδοτών. “Η εκκλησία και η ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας με πρωτοπόρο το σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ Αλέξανδρο πάντα ήταν κοντά στο σύλλογο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, καθώς πάντα προσφέρουμε το πνευματικό κέντρο για να φιλοξενηθεί η αιμοδοσία του συλλόγου”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: “Γίνεται μια πολύ όμορφη προσπάθεια για να βοηθηθούν τα παιδιά με καρκίνο. Αυτό πρέπει να μας βάλει στη διαδικασία να σκεφτούμε πόση μεγάλη αξία έχει να προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας στα παιδάκια που το έχουν ανάγκη. Η ιερά Μητρόπολη ευλογεί το έργου του συλλόγου και τον στηρίζει. Πάντοτε ο δεσπότης μας θα είναι κοντά σε κάθε τι ευλογημένο που βοηθάει τους συνανθρώπους μας”.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού συλλόγου “Άξιον Εστί”, κ. Παναγούλης Γιώργος αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα της αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε στο Άστρος, ενώ για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στην τεράστια ανάγκη που υπάρχει για αίμα. “Το Άστρος ήταν η αφετηρία των αιμοδοσιών. Για πρώτη φορά η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Σήμερα εδώ στην Τρίπολη φαίνεται ότι θα πάμε πολύ καλά”, τόνισε, ενώ συμπλήρωσε: “Το νοσοκομείο Παίδων κάθε εβδομάδα κανει εισαγωγή 500 φιαλών από τον Ελβετικο Ερυθρό Σταυρό. Σε αυτόν τον χώρο που λέγεται Ιερός ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όποιος έρχεται και μπαίνει σε αυτή την πόρτα. μεταμορφώνεται σε άγιο. Άλλωστε και ο ίδιος ο Μητροπολίτης είχε χαρακτηρίσει αυτό το έργο ως θεάρεστο”.

Εσείς; Θέλετε να είστε κρίκος της αλυσίδας που θα προσφέρει χαμόγελα και ανακούφιση στα παιδιά; Γιατί δεν υπάρχει δεν μπορώ… υπάρχει δεν θέλω!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο